Hoppa till innehåll

Ett gott ord

Min femåriga son är förbannad på svenska språket nu igen eftersom han tycker att det är fullständigt orimligt att ”efterrätt” heter ”efterrätt” och inte ”eftermiddag”. Eftersom hans mamma säger att det bara är efter den som vi får äta det. Jag börjar få slut på motargument. Jag börjar även få slut på efterrätt.

Min femåriga son är förbannad på svenska språket nu igen eftersom han tycker att det är fullständigt orimligt att ”efterrätt” heter ”efterrätt” och inte ”eftermiddag”.

Eftersom hans mamma säger att det bara är efter den som vi får äta det.

Jag börjar få slut på motargument.

Jag börjar även få slut på efterrätt.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.