Här öppnar Roy Fares och geniet bakom semmelwrapen kafé

Nu öppnar ett nytt kafé för alla fikaälskare i Stockholm. På kafét MR Cake slår stjärnkonditorerna Roy Fares och Mattias Ljungberg sina (mjöl)påsar ihop för att erbjuda Stockholm oemotståndliga bakverk.

Nanna von Knorring  |  Publicerad 2017-09-07 09:20  |  Lästid: < 1 minut

Stjärnkonditorerna Roy Fares och Mattias Ljungberg har kombinerat sina kunskaper och på fredag öppnar deras gemensamma kafé MR Cake i A House i centrala Stockholm.

”MR Cake är ett café och konditori som bygger på vår kärlek till hantverket, där amerikansk cafékultur möter svensk fika with a twist. Förutom en massa omotståndliga bakverk kommer vi även att servera frukost, lunch och brunch i en stilfull och varm miljö”, skriver de två grundarna på kaféts Instagram.

Både Roy Fares och Mattias Ljungberg har utsetts till Årets Konditor. Roy Fares har synts till flitigt i tv-rutan i program som United States of Cakes och Dessertmästarna, medan Mattias Ljungberg medverkat i tv-program, varit en del av kocklandslaget samt tagit fram den omåttligt populära semmelwrapen på Tössebageriet i Stockholm.

Dörrarna till det nya kafét MR Cake öppnar 7.30 på fredagen den åttonde september. Du hittar MR Cake i A House på Rådmansgatan 12 i Stockholm.

https://instagram.com/p/BYblhPpDNf3/?taken-by=mrcake

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

 

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar