5 grejer du hittar i alla singelmäns badrum

Hur ser egentligen den genomsnittliga ensamboende killens badrum ut? En fråga man kommer ångra att man ställde, för här är den otrevliga sanningen.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2023-09-15 17:21  |  Lästid: < 1 minuter

1. En alldeles för gammal rakhyvel

Tänk att den där hyveln från Bic har hängt med så himla länge och aldrig slängts i soporna. Det är ett mirakel verkligen. Den fungerar nästan inte alls längre, eftersom skäggstråna som satt sig mellan bladen bildat en skyddande hinna vilket gör själva rakningen synnerligen ineffektiv.

Men det är klart, tråkigt att slänga grejer.

2. En Axe Africa bodyspray

Det sprayas givetvis rikligt av den här över hela kroppen (det heter ju bodyspray), varje gång man kliver ur duschen. Typ astmaframkallande mängder. Av en enkel anledning – man vill ju inte riskera att lukta konstigt. Någonstans.

3. En väldigt, väldigt liten handtvål

Ofta så liten den kan vara utan att upphöra att existera. Det är ganska häftigt att den aldrig tar slut ändå. Och äckligt såklart. Mest äckligt, faktiskt.

4. En ask tändstickor

Perfekt om man haft ett av de riktigt trista badrumsbesöken och behöver maskera det (på ett sätt som inte fungerar så bra, utan bara lägger ett tungt bränt filter över den redan befintliga stanken). Detta skapar en mycket otäck tvåfrontsattack för nästa besökare, en lukt för varje näsborre typ. I den mån att en nästa besökare existerar, förstås.

5. En handduk

Det finns två handdukskrokar, en där det står "Gäster", men där har det aldrig hängt något sedan singelkillen flyttade in. Han funderar på att ta bort "Gäster"-etiketten, men det känns lite för mycket som att ge upp, så han låter den vara kvar. Och så finns det en krok med en handduk som singelkillen använt varje dag i två-tre år. Den absorberar nästan inte vatten längre (tyvärr).

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-18 14:48