Hoppa till innehåll

Fördelar med ADHD

Det finns fördelar och nackdelar med att ha en son som har ADHD. MINST SAGT. En av fördelarna är att man slipper stå i kö på Gröna Lund. Man visar upp ett intyg i entrén och sen får man en stämpel på sitt åkband och så får man gå in vid utgången på attraktionerna. Man … Continued

Det finns fördelar och nackdelar med att ha en son som har ADHD. MINST SAGT.

En av fördelarna är att man slipper stå i kö på Gröna Lund. Man visar upp ett intyg i entrén och sen får man en stämpel på sitt åkband och så får man gå in vid utgången på attraktionerna. Man får också ta med sig en person. Det här är ett för jävla bra initiativ tkr jag. Det lös om Manne hela dagen och han sa dessutom att det inte är så himla dumt att ha adhd trots allt. Med tanke på all ångest han kände i våras över att ha ADHD så kändes detta som en välbehövlig paus och riktigt skönt med en skjuts för hans självkänsla inför skolstarten på måndag.

Han börjar fyran och vi har hittat en liten friskola med 200 elever i Skarpnäck som har ett samarbete med Hammarby fotboll. Utöver gympan kommer de ha två fotbollsträningar i veckan med Pierre Gallo (värmer ju mig som gnagare…). Han jobbar till vardags med akademifotbollen i Hammarby.

Känns så spännande!

Eftersom jag ansvarade för Jojo på Grönan (och därmed var hänvisad till småbarnssidan) är det här den enda bilden jag lyckades ta på Manne. I bakgrunden sitter min syrra, det var hon som kutade runt md Manne och åkte Insane, Eclipse och allt vad det heter. Hon är helt galen och VILL åka allt så då är en perfect match…

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.