Välkommen på helkväll!

Ta med dig en kompis eller två på Fördomspodden Live och kom och se när två svenska kändisar får ta emot, kommentera och dementera Emil Perssons allra fördomsfullaste tankar.

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-04-25 14:36  |  Lästid: 2 minuter

Du som läser Café kan knappast ha missat Fördomspodden – podcasten där Emil Persson bjuder in en känd svensk person och släpper lös sina fördomsfullaste tankar för att låta personen bemöta dessa.

En av Sveriges största podcaster har nu klockat in på över 50 avsnitt och det vill vi uppmärksamma med en kväll av trevligt mingel tillsammans med dig.

– Tiden är väl därför mogen för den första RIKTIGA liveversionen av Fördomspodden. Jag kommer att ta tillbaka två av de mest populära gästerna för att fortsätta magkänslemanglandet och spekulera i vad som hänt sen sist, dessutom ska de få dra några fördomar om varandra och – om det vill sig riktigt illa – även om mig. Ett slags fördomsrundgång där ingen sitter säkert. Kanske släpper vi ordet fritt till publiken också?, säger Emil Persson.

Vid 19-tiden kommer Emil att röra sig ifrån oss i minglet och upp på scen för att släppa loss kanonaden av fördomar mot de två gästerna (som ännu är hemliga), men vi lovar dig att du vill vara där och vi vet att det kommer att bli fullsatt – så vila inte på köpa-biljett-hanen, utan köp din biljett så fort du fått med dig en kompis på tåget!

Det här blir väl kul, Emil?

– Jag vet att det kommer att bli en underbar kväll med en massa överraskningar, en kväll som utgör ett slags bokslut över vad Fördomspodden varit hittills och, förhoppningsvis, kan fortsätta vara, säger Emil.

Om du mot förmodan inte lyssnat på Fördomspodden ännu men blev lite sugen nu så finns den på alla platser där du vanligen hittar dina podcaster.

Hoppas vi ses den den 23 maj klockan 18:30 på Nalen i Stockholm!

– Jag har upplevt många onsdagskvällar i Stockholm och min bestämda prognos är att det här åtminstone borde bli roligare än det en genomsnittligt medioker sådan brukar kunna leverera. Vi ses på Nalen!, avslutar Emil.

Uppdatering: Fördomspodden Live på Nalen är slutsålt. För att inte missa kommande kvällar med oss, följ oss på Facebook!

Tack till våra samarbetspartners inför kvällen!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:29