Countryklubben är tillbaka – då släpps biljetterna

Klara Söderberg från First Aid Kit och Markus Krunegård uppträder på Countryklubben i februari 2020.

Cowboyhatt: (eventuellt) på.

Joakim Almén | Foto: Petter Hellman  |  Publicerad 2021-10-25 16:21  |  Lästid: < 1 minuter

I februari 2020, precis innan pandemin slog till med full kraft, anordnade den kulturellt kapitalstarka fyran beståendes av poddprofilen Emil Persson, skådespelaren Sverrir Gudnason, First Aid Kit-Klara Söderberg och contenbyrågrundaren David Borg en utsåld helkväll i contrymusikens jangliga tecken på Münchenbryggeriet.

Nu när restriktionerna släppt och det åter är tjo, tjim och tryck i Stockholms uteliv passar Countryklubben på att arrangera sin andra kväll i historien som tydligt och passande nog går under namnet Countryklubben #2.

Första gången klubben arrangerades tolkade artister som Markus Krunegård, Amanda Jensen och Maja Francis kända, och i Krunegårds finska coverlåts fall, okända countrylåtar. Den 4 december är det dags för den andra kvällen i Countryklubbens historia, som även denna gång arrangeras i Münchenbryggeriet stora konsertlokal.

– Vi är oerhört glada att äntligen vara tillbaka och vi hoppas att kvällen blir minst lika lyckad som sist. Framförallt är vi glada att ännu fler kan få vara på plats den här gången. Precis som tidigare kan vi utlova en mix av folkkära och härliga artister som förhoppningsvis kommer göra kvällen oförglömlig, säger Sverrir Gudnason.

Biljetterna till Countryklubben #2 släpps fredagen 29 oktober klockan 12.00. För mer information om eventet, håll utkik på Countryklubbens Facebook-event.

countryklubben-emil-persson-david-borg-sverrir-gudnason-och-klara-soderberg
Emil Persson, David Borg, Sverrir Gudnason och Klara Söderberg arrangerar för andra gången Contryklubben den 4 december.
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-10-25 16:33