Den här brittiske fotbollssupportern som dansar till Prodigy kommer att göra din måndag lite, lite bättre

Keith Flint må vara borta men hans själ lever vidare i en rundlagd, medelålders Southampton-supporter.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-03-11 11:34  |  Lästid: 1 minut

I förra veckan gick sångaren i det legendariska techno/bigbeat/breakbeat/drum’n’bass/rockgruppen Prodigy, Keith Flint, bort. Han blev 49 år gammal.

Därefter startade bandets lojala fans en Facebook-kampanj som går ut på få så många människor som möjligt att köpa och lyssna på låten Prodigys brottarhit från 1997, Firestarter.

Keith Flints tragiska bortgång fortsätter nu att ge ringar på vattnet som hedrar hans musikaliska livsgärning. Inför en Premier League-match mellan Southampton FC och Tottenham Hotspur i lördags ljöd de pulshöjande tonerna till just Firestarter över arenan. Något som tog skruv, inte minst hos en hängiven supporter (han bar en Southampton-tröja) i sina bästa år med en klädsam rondör. Supportern ifråga röjde loss med förvänansvårt god koordination och mjuka leder och kanaliserade helt enkelt Prodigys anda på ett sätt som säkert hade gjort Keith Flint själv stolt.

Solo-svängomen uppmärksammades på Twitter och den fotbollsintresserade dansören kallades av flera för det finaste man kan bli omnämnd som i sociala medier-tider som dessa: LEGEND.

Hur det gick i matchen? Southampton besegrade Tottenham med 2-1 efter mål av Yan Valery och James Ward-Prowse.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-03-11 11:34