Hoppa till innehåll

Nu kan du fria med Pokémons alldeles egna förlovningsringar

Markus Aamisepp

Blir det Pikachu-ringen eller varianten med pokémonsvansar?

Nu när en tredjedel av sommaren är förbi och vi ger oss in i perioden där naturen når sitt klimax – även kallat högsommaren – är det kanske många som funderar på att fria. Erbjud din käresta om äktenskap på picknickfilten, utanför favoritglasskiosken eller varför inte i det (någorlunda) varma havet? Säsongen är perfekt för par att anstifta livsvarig förbindelse, men det finns ju trots allt ett litet krux – nämligen förlovningsringen.

Ångest, ångest, ångest! Ja, att välja ut en pepprad förlovningsring som ska vara livet ut kan kännas lite jobbigt. Har man ens samma smak när det gäller bling-bling? Är det meningen att man ska välja ringen själv eller tas beslutet tillsammans? Kommer man vara med i en ”engagement fail compilation”-video på youtube om man råkar köpa en alldeles för hal ring som glider dig ur händerna vid själva frieriet?

Frågorna är många och svaren är få – om det inte är så att du råkar älska Pokemón. Ja – nu har The Pokémon Company släppt tre förlovningsringar för alla die-hard fans som du kan välja bland om du känner starkt för de övernaturliga varelserna.

Självklart är ringasken en pokémonboll.

Bland ringarna finns en variant som är en slags hyllning till Pikachu med en ädelsten i mitten och två utstickande öron. En annan är i form av två pokémonsvansar som möts runt en diamant och så finns den minimalistiska varianten som är en vanlig ring med ett Pikachu-huvud i mitten. Samtliga går att välja i antingen silver eller guld. Självfallet är frieriasken också en pokémonboll.

Priset sträcker sig i sin tur från 10 000 till 30 000 kronor beroende på vilken modell du vill ha. Så, nu: är du ett hängivet pokémon-fan och kanske träffade din respektive via Pokémon Go – eller något – och är sugen kan du beställa din ring på pokemoncenter-online.com.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.