Hoppa till innehåll

Fruktansvärt deppiga reklamskyltar för restauranger i Stockholm

Bara för att man är bra på att laga god mat behöver man inte vara bra på marknadsföring, det visar de här ruskigt miserabla reklamskyltarna i Stockholmsområdet. Vi vill vara noga med att understryka att detta inte nödvändigtvis har någon som helst koppling till matens kvalitet. Detta handlar enbart om den sorgsna presentationen.

En kombination av den ingrodda smutsen och placeringen framför en enorm varningsskylt för ett elektriskt stängsel gör denna till en stjärna i sammanhanget. Det går inte nog att understryka att maten kan vara alldeles utmärkt både här och på alla andra restauranger, men reklamen är fullständigt miserabel.
Vad gott det vore med en portion urblekt sushi.

Nu kurrar det i hamburgertarmen. Ska sägas att undertecknad faktiskt kan gå i god för den här grillen, högrevsburgarna är kanon. Reklamen känns nästan dystopisk.
Åh herregud. Absolut misärperfektion i sin estetik. Återigen – möjligen jättegod mat, men ingenting här signalerar det.
Vilket vackert svartvitt fotografi på kebabfrallan.
Keps Grillen är tillbaka med en föga smickrande kebabreklam. Ser ut som något man kan hitta på en övergiven grill i Tjernobyltrakten.

”Jag tar gärna en sån god french hot dog ni har på bilden där, tack.”
Ibland är ingen skylt bättre.
Korvtallrik var inte min favoriträtt innan, men efter den här fina bilden blev det så.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.