Annons

Fans smygfotar skådisarna i Game of Thrones – avslöjar något vi alla undrat

Det ser ut som att den hårfagre norrmanen kommer att kämpa vidare i sista säsongen av Game of Thrones.

Joel Linde
Foto HBO

Den senaste säsongen av Game of Thrones slutade med lite mer dramatik än vi kunde hantera. En drake bytte sida, Cersei verkar ha överlistat Jon och Daenerys – och muren rasar och släpper igenom de dödas armé.

Annons

Frågorna var många efter säsongsavslutningen, där en av de allra mest allvarliga så klart har att göra med allas vår favoritkaraktär, Tormund Giantsbane. Han befann sig som bekant på den feta ismuren som stått pall i årtusenden, men som dessvärre gav vika efter några sekunder av isdrakeld. Det verkar sannolikt att Kristofer Hivjus karaktär, Tormund, skulle ha strukit med i fallet men nu har ett nyfiket fan skaffat fram bevis på att så (högst sannolikt) inte är fallet.

Gilla Cafe.se på Facebook

Instagram/@ketel_cat

När skådespelarna samlades i Belfast – produktionens bas – för att läsa igenom manuset till säsong 8 var nyfikna fans på plats, och en av dem publicerade den här bilden på Instagram. På bilden syns Hivju tillsammans med Ben Crompton som spelar Dolorous Edd vid Night’s Watch, så de två kommer sannolikt stå redo för strid mot The Night King och hans döda armé när de traskar in i säsong åtta. Spontant känns det dock som att de kommer få det svårt.

Andra skådespelare som fansen fick bilder av var Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Pilou Asbæk (Euron Greyjoy), Iain Glen (Jorah Mormont), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), och Jacob Anderson (Grey Worm), skriver Buzzfeed.

Inspelningen av den åttonde och sista säsongen av Game of Thrones börjar inom de kommande veckorna, så vänta er fler rapporter från nyfikna fans.

Visste du att HBO kommer att spela in flera alternativa slut på serien? Läs om varför här!

Annons

Dela (7)
Tweeta

Annons


Laddar