Annons

Vintern har kommit – och det är fruktansvärda nyheter för alla GoT-fans

I sista avsnittet av säsong sex får vi lära oss att Ned Starks hot om att "Winter is coming" nu är sanning. Detta kan dock ställa till det för premiärdatumet för säsong sju.

Tobias Ivarsson

Game Of Thrones Jon Snow Sansa Stark

Det är illa nog att vi bara har 13 episoder kvar att se fram emot under de kommande två säsongerna. Nu verkar det som att vi kommer att få vänta längre än vanligt innan säsong sju får premiär. Detta just för att vintern har kommit…

Annons

I senaste avsnittet av podcasten UFC Unfiltered, som gästas av Game of Thrones showrunners David Benioff och D.B. Weiss, berättar de varför.

Tidigare, innan vintern kom, har de filmat när första snön kommit och tidigt under vintern. Då har man kunnat ha premiär av serien i slutet av april. Men nu, när vintern kommit, kommer inspelningen tvingas till senare tid på året, då det är mer snö.

Gilla Cafe.se på Facebook

Men detta sätter dock käppar i hjulet för serien. Dels är solen uppe under en kortare tid på dygnet, vilket inte helt oväntat ger kortare tid för filmandet av scener. Vidare har ju vintrarna på sistone inte varit så mycket att hurra för, vilket även ställde till det för inspelningen av The Revenant med Leo DiCaprio.

Men till skillnad från ovan nämnda film kan man inte bara åka till Argentina i jakten efter snöpuder i vildmarken och filma. Benioff och Weiss har gjort serien i sex år och kan inte bara byta miljöer. Så de får gott vänta på att snön blir tillräckligt bra på Game of Thrones alla vinterlocations.

Som om detta inte vore nog är det troligen bara 13 episoder kvar av serien (ledsen smiley) – sju avsnitt av säsong sju och sex avsnitt av den åttonde och sista säsongen. Det är alltså mindre tid för dvärgar, vargar, drakar och syskon med förkärlek till varandra kvar än vi vant oss vid.

Vintern har äntligen kommit – och det är fruktansvärda nyheter för karaktärerna i serien. Men underbara nyheter för oss, i slutändan. Är inte det en underbar Game of Thrones-aktig twist?

Annons

Dela (39)
Tweeta

Annons


Laddar