Hoppa till innehåll

General släpper nytt premiumsnus med extra mycket tryck i tobakssmaken

General Harvest snus

General Harvest hämtar smakinspiration från snusets historia och släpps i limiterad utgåva.

Snustrenden går i smakens tecken, och då inte den traditionella snussmakens tecken. Istället fortsätter smaksatt nikotinfritt, så kallat vitt snus att sno åt sig allt fler marknadsandelar. För dig som saknar den gamla tiden när allt snus smakade just som snus borde det senaste tillskottet i snuskylen ge upphov till viss upprymdhet.

Nu släpper nämligen snus som smakar snus-klassikern General en ny tobaksnära snusdosa i begränsad upplaga. General Harvest är nyheten som enligt Swedish Match ”lyfter fram det hantverk och de smaker som ligger till grund för den starka svenska snustraditionen”.

General Harvest är tillverkad på lufttorkad råtobak, så kallad Dark Air Cured, från södra Brasilien. Råtobaken ger enligt Swedish Match en speciell karaktär till snuset och en arom med inslag av torkad frukt, kakao och hö. Produkten innehåller inga tillsatta aromer eller kryddor, istället är det basingredienserna som är smakbärare.

Det nya premiumsnuset kommer i två utföranden, en original portion och en white portion, där original portion är fuktig på ytan för att ge en snabb och kraftfull smak- och nikotinskjuts medan white portion är torrare på ytan för att den ska rinna mindre.

Nya General Harvest finns att köpa där snus brukar finnas att köpa från 27 september. Men redan från den 10 september finns General Harvest på swedishmatch.se och i Swedish Matchs egna butiker i Stockholm, Göteborg, Lund och Strömstad. Rekommenderat pris är 50 spänn per dosa.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.