Göteborgs Rapé släpper somrig snusnyhet

Göteborgs Rapé Fläderbris

Snusmakarna på Swedish Match släpper snus med sommarfräscha smaktoner av fläder och citron.

Joakim Almén  |  Publicerad 2022-05-19 09:52  |  Lästid: < 1 minuter

Göteborgs Rapés traditionsenliga släpp av en ny snussmak lagom till sommaren brukar vara något att se fram emot för snusare som inte bara snusar Knox White. För några somrar sedan lade Swedish Match, företaget bakom Göteborgs Rapé, ribban skyhögt med en Rapé som smakade som bubbel. I ärlighetens namn har ingen av de senaste årens nya smaker kommit upp till den nivån av folklighet.

I år stavas nyheten fläderbris – ett portionssnus med smak av fläder och citron som släpps i begränsad upplaga.

”Göteborgs Rapé är ett av de mest innovativa snusvarumärkena på marknaden, till exempel var Göteborgs Rapé den första snusprodukten som kom ut som white-produkt 1998. Den speciella karaktären passar också särskilt bra att kombinera med andra aromer och Rapé har tidigare kommit i varianter med allt från humle, lime och hjortron till mousserande vin”, säger Sophia Bailey, Brand Manager för Göteborgs Rapé och fortsätter.

”Göteborgs Rapé har en mycket trogen grupp konsumenter så det är alltid en utmaning för oss att kunna överraska och erbjuda dom en särskild smakupplevelse, men med fläder och citron tror jag att vi lyckats träffa en perfekt blandning.”

Fläderbris kommer i vit portion, en stor prilla som är torr på ytan och med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease. Fläderbris har en ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av fläder, citron samt en hint av lavendel.

Göteborgs Rapé Fläderbris finns tillgänglig i limiterad upplaga på swedishmatch.se och i Swedish Matchs egna butiker i Stockholm, Göteborg, Lund och Strömstad samt i övrig handel. Rekommenderat butikspris är 53 kronor per snusdosa.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-05-19 09:54