Grattis Sverige! Nu kommer Gin & Tonic-snapsen

Gin & Tonic-shots.

En perfekt nödraket för sommarens annalkande parkhäng.

Foto: Carolina Diaz  |  Publicerad 2020-05-07 10:52  |  Lästid: < 1 minut

Känner du dig lite mätt på de traditionella akvavit-snapsen vid midsommarfirandet? Gillar du – precis som typ alla – smaken av en Gin & Tonic? Fint, då kommer du välkomna den här nyheten. Innovativa Swedish Tonics, som bland annat gjort sig ett namn med den mycket trevliga G&T-glöggen, släpper nu en kombination av två drycker med anrik historia: Gin & Tonic och snaps. Perfekt till midsommarfirandet – eller varför inte sommarens semesterparkhäng.

Snapsen, som är kryddad med tonicsirap och masserad fläderblom, har enligt Swedish Tonics en tydlig smak av just Gin & Tonic och fläderblom samt underliggande toner av citrus och rabarber och kommer både med en alkoholstyrka på 38 % och som alkoholfri. Den alkoholfria varianten ska ha smaker av tydlig beska och syrlighet, samt toner från fläderblom och enbär – men även ”hetta och attityd” från chili för att det klassiska snapsrivet ska infinna sig.

Precis som med G&T-glöggen i julas gäller det att hänga på beställningslåset: G&T-snapsen släpps nämligen i ett begränsat antal på Systembolagets beställningssortiment (nr: 8291902) den 13 maj och kostar 299 kronor. Pass på!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-05-07 10:52