Annons

Guillou sågar Zlatan som jägare: ”Verkar inte genuint intresserad”

Jan Guillou är inte en man som skräder orden när han får prata jakt. Zlatans jägarkarriär bedömer han som oseriös – och hänvisar till fotbollsikonens bilval.

Tom Cehlin Magnusson

jan-guillou-fordomspodden

I Fördomspodden testar Cafés Emil Persson varje vecka sina fördomar om en känd person – på personen ifråga. Veckans gäst är Jan Guillou som berättar om sitt intryck av jägaren och människan Zlatan.

Du har jagat med ”den här Zlatan”?

Annons

– Nej. Och det är inget jag åstundar heller måste jag säga. Han ger inte intryck av att vara en genuint naturintresserad jägare.

Hur kommer det sig?

– Han är en sådan där person som kör Ferrari Enzo. Och den som kör en Ferrari Enzo kan aldrig vara en bra jägare, den är opålitlig i skogen.

Gilla Cafe.se på Facebook

Gillar du Zlatan annars?

– När han spelar fotboll, vanligtvis ja. Men så fort han öppnar käften, vanligtvis nej. Han driver sitt storhetsvansinne för långt, och sätter en sådan skräck i journalistkåren att ingen vågar kritisera honom.

Förutom detta delar Jan Guillou även ut passningar till Leif GW Persson, och förklarar varför alla unga män borde spendera två månader om året i fängelse. Allt detta, och mycket mer i det fullmatade avsnittet av Fördomspodden som du hittar hos Acast eller på andra ställen där poddar finns.

 

Annons

Dela (5)
Tweeta

Annons


Laddar