Gustaf Skarsgård om kampen mot missbruket: ”Att jag inte trillat dit ordentligt beror bara på en sak”

Tobias Skagerström  |  Publicerad 2015-10-09 11:43  |  Lästid: < 1 minut
Skarsgarduppe

Gustaf Skarsgård har tidigare berättat om sin kamp mot droger och alkohol i Café och i en ny video rappar skådespelaren om just detta. Även Sverigedemokraterna får sig en känga från 34-åringen i klippet.

* * *

Gustaf Skarsgård befinner sig i Irland för att spela in tv-serien Vikings men hann mellan tagningarna spela in en video där han rappandes framför en dikt. Klippet lades upp på videosajten Vimeo och heter ”Kvar”.

Dikten berör bland annat Sverigedemokraterna, 90-talet och hans kamp mot droger och alkohol. När Café intervjuade Skarsgård pratade han om missbruket och hur skådespeleriet blev hans räddning.

– Jag började röka när jag var 10, supa när jag var 12, röka weed när jag var 16 och ta kokain och ecstasy när jag var 19. Jag har festat sen dess. Att jag aldrig trillat dit ordentligt beror på att det finns en sak som är så otroligt viktig för mig: mitt skådespeleri. Och det har jag aldrig kompromissat med, sa Skarsgård då.

Läs hela intervjun här.

Kvar from Gustaf Skarsgard on Vimeo.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-02-10 09:52