Hallå där Daniel Lindström, hur var det på Cafés Stora Modepris?

Tobias Skagerström  |  Publicerad 2015-09-18 14:53  |  Lästid: 1 minut
daniel

I går hölls årets viktigaste fest för svenskt herrmode hemma hos Absolut på Atelier i Stockholm. Under kvällen samlades Sveriges modeelit för att umgås och äta gott. Cafés modechef Daniel Lindström var där och delade ut pris till vinnarna.

* * *

Hur gick det i går?

– Kvällen var fantastiskt bra och lyckad! Vi hade den bästa publiken och gästerna var grymma. Maten från Taverna Brillo var otroligt god med olika tilltugg och saker att äta. Även lokalen var otroligt fin och vi hade Sveriges bästa DJ i Axel Boman. När man har allt det så kan ingenting gå fel.

Hur var stämningen?

– Stämningen var på toppnivå. Alla var förväntansfulla och på gott humör. Energin i lokalen var lustfylld och glad.

Hur kom det sig att ni i juryn valde Adam Pålsson till Årets Bäst Klädda Man?

– Adam tillhör en ny generation unga killar som tänker på och är väldigt engagerad i sin klädstil. Han har länge brytt sig om sina kläder och har på senare tid utvecklats ytterligare. Det är även väldigt kul att lyssna på Adam när han pratar om kläder för han har intressanta åsikter och tankar, det märker man bland annat i senaste numret av Café där vi intervjuar honom.

Vi hörde att du hade lite klädkaos innan kvällen började, vad var det som hände egentligen?

– Haha, ja det var verkligen panik för hela min outfit med skor, skjorta och slips och allting var inlåst i ett rum som jag inte fick tag på nyckeln till. Jag fick jaga runt och missade ett genrep inför kvällen. Jag var verkligen stressad när jag kom till galan, men allting löste sig och det blev en toppenkväll.

Tobias Skagerström

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-28 08:36