Hoppa till innehåll

Här är de trendigaste frisyrerna för killar 2024

Omar Rudberg och Leonardo DiCaprio.
Joakim Almén

Café benar ut 2024 års hetaste hårtrender för killar med hjälp av hårvårdsföretaget Björn Axéns hårguru Jack Lawrence.

Det nya året är fortfarande relativt färskt, vilket öppnar alla möjligheter för en nystart – både för dig själv och för din frisyr. Men att gå till frisören utan enda inspirationsbild i telefonen med instruktionen ”gör nåt nytt!” kan vara lika eggande på förhand som det visar sig vara förödande i efterhand.

Café tar hjälp av frisörgurun Jack Lawrence, Artistic Director på hårvårdsföretaget Björn Axén, för att bena ut de trendigaste frisyrerna för män under 2024. Förhoppningsvis hittar du något att inspireras av för din frisyrmässiga nystart tjugotjugiofyra.

Jack Lawrence är hårguru på Björn Axén.

Buzz cut

”Senast sett på Harry Styles – snaggen är här för att stanna över 2024. Snaggen är kort och skarp och kräver väldigt lite underhåll när det kommer till styling. De lite längre snaggstilarna som vi har sett under tidigare säsonger går över till en ny kortare look för 2024.”

Side partings

Leo DiCaprio har sportat sin hårt slickade sidbena länge. Foto: Getty Images

”Om vi fortsätter på temat kortare hår, så kommer en klassisk sidbena att vara stor under 2024. Sidbenan kan bäras på ett mångsidigt sätt, antingen slickad eller med struktur på sidbenan. Leonardo DiCaprio var tidig med en klassiskt slickad sidbena, men nya stjärnskott som Isac Calmroth (en av skådisarna i Ondskan-serien) sätter också den här trenden.”

Textured frings

Omar Rudberg och Timothée Chalamet – två unga superstjärnor som sätter frisyrtrenden för 2024. Foto: Sanna Dahlén & Getty Images

”När du inte bär sidbenan slickad åt sidan kan du låta luggen falla mer naturligt mot ansiktet. Levande lugg, både kortare och längre, kommer att synas mycket under 2024. Lägg till lite rörelse och volym i luggen och låt det falla som det vill. Ju mer ofixat stylat, desto bättre. Omar Rudberg och Timothée Chalamet spikar den här looken.”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.