Här är höstens hetaste nya teknikprylar

Soundbar från Sonos och smarta glasögon från Ray-Ban

Uppgradera dig med höstens mest hajpade tekniksläpp.

Joel Ågren  |  Publicerad 2021-09-28 15:31  |  Lästid: 2 minuter

Soundbar från Sonos

5 349 kr

Bra, bättre, Beam. Den andra generationen av Sonos kompakta soundbar krämar på med en djupare och mer omslutande ljudupplevelse och stöd för maffigt 3D-ljud med Dolby Atmos. Även designen har fått sig ett lyft med ett nytt precisionsperforerat galler. Ett snyggt, smart och sansat prissatt högtalartillskott till det mindre vardagsrummet.

Lurar från Nocs

1 450 kr

Alla hör olika. Ett faktum som svenska Nocs har slagit mynt av i arbetet med nya true wireless-lurarna NS1100 AIR. Tillsammans med Malmöbaserade ­Au­­diodo har Nocs utrustat lurarna med en funktion som kalibrerar ljudet efter användarens individuella hörselprofil. Aktiv brusreducering och nio timmars batteritid ingår också i priset.

Smartphone från Apple

Från 12 295 kr

Apples årliga iPhone-släpp väcker alltid köpsug och höstens lansering är inget undantag. Nya värstingmodellen Apple 13 Pro är proffsigare än någonsin, med ett superavancerat kamerasystem, en ny Super Retina XDR-skärm med ProMotion som gör skärmen både snabbare och smidigare och med högre prestanda än någon annan smartphone.

Smartglasögon från Ray-Ban

299 dollar

Ray-Ban blickar framåt och lanserar framtidens solglasögon i samarbete med Facebook. Ray-Ban Stories är utrustade med två 5 MP-kameror, en mikrofon och hörlurar för musikstreaming och telefonsamtal. Tanken är att bärarna enkelt ska kunna fota och filma sin omgivning och publicera resultatet i sociala medier via nya appen Facebook View.

Mini-projektor från BenQ

6 000 kr

Världens första portabla projektor med subwoofer och stereohögtalare är här och det är en smidig liten rackare vid namn GV30. Utöver att kunna projicera en videoström i 720p på valfri yta så är projektorn även utrustat med ett väl­ljudande 2.1-system, batteritid på 2,5 timmar vid filmtittande och generöst med streamingstöd.

Direktfilmskamera från Polaroid 

150 euro

Polaroids retrodoftande direktfilmskamera Polaroid Now+ är kameratillverkarens mest digitala nyhet hittills, med funktioner som autofokus och dubbelexponering samt blåtandsuppkoppling som möjliggör justering av bland annat foto­lägen och bländare. Med kameran följer också ett kit med fem färgfilter, till när du vill ta ut svängarna lite extra.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-09-28 15:31