Hoppa till innehåll

Här är höstens hetaste nya teknikprylar

Soundbar från Sonos och smarta glasögon från Ray-Ban

Uppgradera dig med höstens mest hajpade tekniksläpp.

Soundbar från Sonos

5 349 kr

Bra, bättre, Beam. Den andra generationen av Sonos kompakta soundbar krämar på med en djupare och mer omslutande ljudupplevelse och stöd för maffigt 3D-ljud med Dolby Atmos. Även designen har fått sig ett lyft med ett nytt precisionsperforerat galler. Ett snyggt, smart och sansat prissatt högtalartillskott till det mindre vardagsrummet.

Lurar från Nocs

1 450 kr

Alla hör olika. Ett faktum som svenska Nocs har slagit mynt av i arbetet med nya true wireless-lurarna NS1100 AIR. Tillsammans med Malmöbaserade ­Au­­diodo har Nocs utrustat lurarna med en funktion som kalibrerar ljudet efter användarens individuella hörselprofil. Aktiv brusreducering och nio timmars batteritid ingår också i priset.

Smartphone från Apple

Från 12 295 kr

Apples årliga iPhone-släpp väcker alltid köpsug och höstens lansering är inget undantag. Nya värstingmodellen Apple 13 Pro är proffsigare än någonsin, med ett superavancerat kamerasystem, en ny Super Retina XDR-skärm med ProMotion som gör skärmen både snabbare och smidigare och med högre prestanda än någon annan smartphone.

Smartglasögon från Ray-Ban

299 dollar

Ray-Ban blickar framåt och lanserar framtidens solglasögon i samarbete med Facebook. Ray-Ban Stories är utrustade med två 5 MP-kameror, en mikrofon och hörlurar för musikstreaming och telefonsamtal. Tanken är att bärarna enkelt ska kunna fota och filma sin omgivning och publicera resultatet i sociala medier via nya appen Facebook View.

Mini-projektor från BenQ

6 000 kr

Världens första portabla projektor med subwoofer och stereohögtalare är här och det är en smidig liten rackare vid namn GV30. Utöver att kunna projicera en videoström i 720p på valfri yta så är projektorn även utrustat med ett väl­ljudande 2.1-system, batteritid på 2,5 timmar vid filmtittande och generöst med streamingstöd.

Direktfilmskamera från Polaroid 

150 euro

Polaroids retrodoftande direktfilmskamera Polaroid Now+ är kameratillverkarens mest digitala nyhet hittills, med funktioner som autofokus och dubbelexponering samt blåtandsuppkoppling som möjliggör justering av bland annat foto­lägen och bländare. Med kameran följer också ett kit med fem färgfilter, till när du vill ta ut svängarna lite extra.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.