Hoppa till innehåll

Här är modeveckans hetaste visning för män – och du är inbjuden

Olle Arnell

Märket Björn Borg utlovar en storartad visning av sin kommande kollektion som har anknytning till filmen om Borg.

Stockholms modeveckan börjar i morgon, onsdag, och merparten av aktiviteterna och visningarna är förlagda till onsdagen och torsdagen. Från ett manligt perspektiv är det Björn Borgs visning som är allra mest intressant.

Visningen blir det första tillfället då Björn Borg Signature Collection visas publikt. I kollektionen kommer vi att få se klassiska plagg med tidstypiska detaljer från 70-talet, där märket även återintroducerar sin signatur-logotyp.

Kollektionen har en stark anknytning till filmen Borg, en dramafilm om Björn Borgs liv och tenniskarriär från barnsben fram till hans Wimbledonvinst mot John McEnroe 1980. I filmen medverkar bland andra Sverrir Gudnason (läs vår stora intervju med honom i numret av Café som finns i butik nu) i rollen som Björn Borg samt stjärnor som Shia LaBeouf, Tuva Novotny och Stellan Skarsgård.

Inför visningen, som äger rum på centrecourten på Kungliga Tennishallen i Stockholm har man utlovat en ordentlig överraskning.

– Jag vill inte avslöja för mycket inför visningen, men jag tror ingen besökare kommer gå därifrån besviken. Som vanligt när vi visar bjuder vi på något storartat och vi ser framemot att göra det för en fullsatt arena”, säger Jonas Lindberg Nyvang, Marketing Director på Björn Borg.

Vill du gå på visningen av Björn Borgs kommande kollektion? Till en början släppte de 300 gratisbiljetter till eventet där först till kvarn-principen anammades. Biljetterna tog slut men idag släppte de ytterligare 100 biljetter som du hittar här (tills även de tar slut).

Björn Borg Signature Collection släpps direkt efter visningen den 31 augusti både i butik och på www.bjornborg.com.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.