Annons

Här är restaurangen som bara serverar rätter med ostbågar

The Spotted Cheese, en New York-baserad restaurang, öppnar i nästa vecka och har enbart rätter med ostbågar som huvudingrediens på menyn. Bakom initiativet står ostbågsföretaget Cheetos.

Thowe Wagner Larsson

Nästa vecka öppnar restaurangen The Spotted Cheetah, en pop-up-restaurang som håller öppet mellan den 15-17 augusti. Vad är så speciellt med just denna restaurang? Jo, den serverar enbart maträtter med ostbågar.

Annons

Bakom initiativet står ostbågsföretaget Cheetos och det är också deras ostbågar som är huvudingrediensen i samtliga rätter. Såväl förrätter, varmrätter och efterrätter kommer att finnas med på menyn. Vad sägs om bland annat ostbågsköttbullar, nachos med ostbågsdipp och pannkakor med ostbågstopping?

Gilla Cafe.se på Facebook

– Jag hade så kul när jag skapade den här specialgjorda, unika menyn för den första Cheetos-restaurangen. Jag kan knappt vänta på att se gästernas reaktioner, säger kändiskocken Anne Burrell till CNN.

Skulle du vilja äta tacos med ostbågar?

Vad sägs om smält ostbågar med ostdipp?

Dessvärre finns restaurangen bara i New York, men den 15:e augusti släpper restaurangen alla recept online. Vill du testa någon av maträtterna hemma kan du alltså besöka deras hemsida och ladda ner kokboken. Smaklig ost!

Artikeln publicerades först på ELLE mat & vin.

Annons

Dela (311)
Tweeta

Annons


Laddar