Här är The Rocks hemliga mantra(n) för att palla träna som ett djur

Dwayne The Rock Johnson

Trött på långa motivationstal? Då kanske mästergymmaren Dwayne ”The Rock” Johnsons något rakare motivationskommunikation är något för dig.

Joakim Almén | Foto: Getty  |  Publicerad 2021-09-07 14:49  |  Lästid: 2 minuter

Alla som håller på med någon form av fysisk träning har varit där, känslan när man bara vill ge upp i förtid, köpa sig en calzone på vägen hem och slå sig ner i soffan framför ett avsnitt av whatever. I sitt sommarprat berättade skridskoåkaren Nils van der Poel om sin hemlighet för att motivera sig att springa tre mil. Till. Men för oss vanliga dödliga handlar det snarare om att skjuta upp bendagen till nästa vecka för att det just där då känns fysiskt ansträngande att bara tänka på benböj.

Så vad gör du för att ha follow through i träningssituationer när motivationen tryter och du bara vill lägga ner för dagen? Tja, du kan till exempel prova filmstjärnan och muskelknutten Dwayne ”The Rock” Johnsons extremt raka och enkelt efterhärmliga tankemönster.

I ett inlägg på Instagram delar The Rock, som by the looks ser välmående ut, med sig av sina bästa tips. Vi behöver inte utfärda en varning för revolutionerande tips, men hey! The Rock orkar ju träna sju dagar i veckan. Om han orkar, ja då orkar väl du? Här The Rocks två bästa (och enda) tips:

”Påminn dig själv om hur saker brukade vara för flera år sen – de roliga sjudollarsdagarna”.

Sjudollarsdagarna refererar i det här fallet till när The Rock var amerikansk fotbollsspelare och droppades från sitt lag två dagar innan han skulle få göra sin professionella debut i den kanadensiska ligan. Med sju dollar på fickan vände han hem som 22-åring för att bo hos sina föräldrar. Perfekt ju, busenkelt översatt till din egen lägsta punkt i livet.

Om nu tips ett, mot förmodan, inte skulle bita följer här Johnsons andra tysta motivationstal till sig själv som är, om möjligt, ännu mer rakt på. Vi tar det på originalspråk eftersom det blir effektfullare.

”How bad of a motherfucker do you think you are?”

The Rocks andra tips är alltså att prata om sig själv, med sig själv, som en galen person. Efter inledningsfrasen är det bara att fortsätta på det inslagna galenpannaspåret.

Nu när du vet The Rocks hemliga träningsmantra(n) är det bara att gå ut och mosa vikterna. Lycka till med träningen!

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-09-07 14:58