Här är Volvo-modellen som Zlatan ska hjälpa till att marknadsföra

Det har gått drygt två år sedan Zlatan och Volvo samarbetade senast – nu är det dags igen.

Olle Arnell  |  Publicerad 2016-05-26 10:04  |  Lästid: < 1 minuter
zlatan volvo

Efter reklamfilmen i januari 2014 där Zlatan körde en Volvo XC70 i vinterlandskap ackompanjerat av sin egen version av Sveriges nationalsång kommer nu nästa samarbete mellan parterna.

Den här gången vill Volvo lansera sin nya modell, V90, tillsammans med fotbollsstjärnan.

volvo-v90-zlatan

– Kampanjen kommer visa betydelsen av att våga tänka annorlunda och vara trogen sina värderingar. Här finns många likheter mellan Zlatan och Volvo. Volvo har inte kommit hit genom att göra som alla andra. Vi är förstås glada över att återigen ha möjlighet att arbeta tillsammans med Zlatan, säger Per Carleö, marknadsdirektör på Volvo Car Sverige i ett pressmeddelande.

Filmen släpps den 30 maj klockan 20.15 på www.volvocars.se och på TV4.

Det händer mycket för Zlatan just nu. Förutom att EM står för dörren är han även mitt uppe i ett klubbyte där han ser ut att hamna i Manchester United och återförenas med José Mourinho. Förutom det lanserar han snart sitt egna klädmärke A-Z och så sent som igår kom en reklamfilm för Vitamin Well där han intervjuar en arbetssökande på företaget och bland annat ställer frågor om dennes privatliv. Tobias, som han heter blir mycket ställd av att träffa Zlatan, du kan se filmen här.

[allergallery id="72388"]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-03 09:57