Hoppa till innehåll

Zlatan lanserar kläder – se första bilderna här

Redaktionen

Vitamindryck, parfymer och kläder. Det är många bollar i luften för den alltid lika aktuella Zlatan. Kolla in bilderna från hans nya klädkollektion här.

Om det är någon som inte legat latsidan på sistone är det Zlatan. Utöver fotbollsträningar och matcher har han i år hunnit släppa en ny vitamindryck för Vitamin Well och två nya parfymer. Nu är en ny Zlatan-produkt på väg ut på marknaden och denna gång är det kläder som gäller.

Än så länge finns inte så mycket information om vad som faktiskt väntar, förutom att det är träningskläder som ska lanseras.

– Ett par dyra skor har aldrig skapat en atlet. Inga utrustning har någonsin gjort det. För att gå hela vägen från A-Z, från amatör till Zlatan, måste du träna. Det är min filosofi. Det här märket är för alla kämpar.  Alla er som vet att inget avgörs under en match, utan snarare de 7 miljoner minuter före den ens har startat. Timmarna det det tar att bli starkare. Snabbare. Bättre, säger Zlatan i ett pressmeddelande.

Nedan finner du två sneak peak-bilder från kollektionen som lanseras i samband med ett event i Paris 7 juni. Vill du veta mer om projektet kan du registrera dig här.

zlatan
Foto: a-z.com
zlaaataaan
Foto: a-z.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.