Hoppa till innehåll

HBO Max släpper trailer för ny dokumentär om Larry David

Tom Cehlin Magnusson

”Jag är en bluff”, säger Larry David i dokumentären om Larry David.

Trots att säsong elva av Curb Your Enthusiasm knappt har hunnit svalna på HBO:s innehållshylla så är streamingjätten HBO tillbaka med en booster-dos av Larry David.

Nu gör HBO Max nämligen en dokumentär om den 74-årige komikern. Bakom kameran står Larry Charles, och även framför vad det verkar, som förutom att ha skrivit och regisserat avsnitt av Seinfeld och Curb Your Enthusiasm också har regisserat Borat, The Dictator och en bortglömd film (Masked and Anonymous) skriven tillsammans med Bob Dylan. Dokumentären är gjord i två delar: “The American Jewboy” och “The Jewish Fountainhead”.

https://www.youtube.com/watch?v=3qVX-B_ZfpA

Trailern utlovar en resa från den enkla uppväxten i Sheepshead Bay i Brooklyn till att bli Hollywoods mest älskade misantrop, men verkar väl i ärlighetens namn mest bestå av att två killar som heter Larry myser ihop. Vilket för många av oss är mer eller mindre exakt vad man behöver den här tiden på året.

”The Larry David Story” släpps på HBO Max den 1 mars.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.