Hoppa till innehåll

Hernö Pink BTL Gin

Nu äntligen kom det ett redigt Fuck You till hela industrin. Pink Gin har länge varit en riktig pang-cocktail och nu släpper Hernö Gin en Pink Bottle Gin för att det just vill markera emot att det inte finns någon kategori inom gin som heter ”Pink Gin”. Detta är alltså en flaska som är rosa … Continued

Nu äntligen kom det ett redigt Fuck You till hela industrin. Pink Gin har länge varit en riktig pang-cocktail och nu släpper Hernö Gin en Pink Bottle Gin för att det just vill markera emot att det inte finns någon kategori inom gin som heter ”Pink Gin”. Detta är alltså en flaska som är rosa men innehållet är en klassisk Hernö Gin men där man lagt till rosenblad och jordgubbar, detta gör att man få en mer floral och fruktig gin utan att lalla med vad en riktigt gin ska smaka som.

För att göra PINK GIN behöver du enbart Gin och Angostura bitter.

PINK GIN
60 ml Gin
3-4 stänk Angostura Bitter
Rörs med is i ungefär 10 sekunder, servera i ett martiniglas och njut.

För att beställa detta unikum, klicka här SÄLJSTART 8/4

Emil Åreng är prisbelönt bartender med bas i Umeå. Han har gett ut boken ”Salongs i Norrland” och skriver om sitt spritfyllda liv för Café.

Email: emil@facitbar.se

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.