Annons

”Vem gör dina byxor? Jag vill klä ut mig till bibliotikarie från yttre rymden”

Zach Galifianakis undrar bland annat om Hillary Clinton funderat på att att hon kan bli den första vita presidenten för vissa.

Olle Arnell

Presidentkampanjen i USA pågår för fullt och Hillary Clinton gör just nu allt hon kan för att nå den historiska dagen då hon kan bli den allra första kvinnliga presidenten i USA. Nu har hon intervjuats i humorprogrammet Between two ferns under ledning av Zach Galifianakis.

Annons

– Att bli president skulle vara en oerhörd ära och samtidigt ett stort ansvar. Men det skulle verkligen kännas speciellt att få bli den första kvinnliga presidenten, säger hon i programmet.

Gilla Cafe.se på Facebook

På sant Zach Galifianakis-manér kommer då frågan om hon funderat på att att hon även kan bli den första vita presidenten – för de amerikaner som fötts under Barack Obamas presidentskap.

Se den underhållande intervjun här!

Att vara med i Between two ferns har under de senaste åren blivit något de allra största och kända personerna gör för att nå ut med sina budskap. Innan Hillary har vi dessutom fått se Barack Obama medverka i humorserien då han skulle sjösätta landets sjukförsäkringssystem.

Se klippet med Barack Obama här!

Annons

Dela (13)
Tweeta

Annons


Laddar