Höstens snyggaste strumpor

Rastafarifärgade strumpor

Sätt färg på fötterna i höst.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-09-02 10:44  |  Lästid: 2 minuter

Hållbart från Nudie Jeans

100 kr

Ingen skate-look är komplett utan ett par halvhöga strumpor som slutar en bit under knäet. Nudies modell ”Amundsson” är stickad i organisk bomull, vilket bidrar till mindre avtryck på klimatet. Bra pris också!

Stilrent från Happy Socks

180 kr

När man tänker på Happy Socks så ser man mycket mönster och färg framför sig. Men det finns en hel del modeller med mer återhållsam design i sortimentet. Här är ett exempel på stilren design som passar till allt.

Rastafarifärgat från Kapital

580 kr

Här kan man verkligen snacka om glada strumpor! Japanska Kapital har varit på Jamaica och inspirerats av landets färger.Här finns även en smiley-logo så att man absolut inte kan missa budskapet.

Graffiti-inspirerat från McQueen

800 kr

Alexander McQueens sneakers har blivit väldigt populära de senaste åren. Alla från fotbollsproffs till trendmedvetna kids bär dem. Här är en strumpa som du med fördel matchar med skorna.

Turistigt från Balenciaga

900 kr

Du har säkert sett Balenciagas ”City”-kollektion – produkter som ser ut som souvenirmerch från London, Tokyo, New York och Paris. Det här är den billigaste accessoaren i sortimentet, strumpor från Paris.

Batikmönstrat från Celine

1 000 kr

De här strumporna säger mycket om Slimanes fascination för ungdomskultur. Man kan riktigt se dem bäras av en skejtare från L.A. Om du är beredd att lägga mycket pengar på detaljer så är detta vår rekommendation.

Du har väl inte missat att Café har en egen e-shop? Klicka här för fler snygga stiltips!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-09-02 16:00