”How I Met Your Mother” får uppföljaren ”How I Met Your Father”

How I Met Your Mother

Hilary Duff ska spela huvudrollen i den nya spinoff-serien ”How I Met Your Father”.

Joakim Almén  |  Publicerad 2021-04-22 10:13  |  Lästid: < 1 minut

Det är en god vecka för besked för nyversioner och spinoffs på klassiska tv-serier. SVT meddelade nyligen att de ska göra göra en nyinspelning av Astrid Lindgren-klassikern Vi på Saltkråkan i modern 2020-talstappning som bygger på Astrid Lindgrens originalmanus från 1960-talet.

Dessutom ska en av 2000-talets populäraste komediserier How I Met Your Mother få en spinoff-serie. I How I Met Your Father (det var pengarna tillbaka på det valet av titel) spelar mångsysslaren Hilary Duff huvudrollen där hon ska berätta för sin son om hur hon träffade hans farsa, rapporterar Deadline.

Hilary Duff spelar huvudrollen i den nya spinoff-serien ”How I Met Your Father”.

How I Met Your Father kommer att visas på amerikanska streamingtjänsten Hulu över tio avsnitt. Superpopulära originalserien How I Met Your Mother sändes över nio säsonger 2005–2014 och det är i nuläget oklart om favoritkaraktärer som Barney Stinson, Robin Scherbatsky och Marshall Eriksen kommer att förekomma i den nya serien.

Tanken är att How I Met Your Father ska utspela sig i nutid. Bakom manuset står Isaac Aptaker och Elizabeth Berger och originalseriens skapare Carter Bays och Craig Thomas är med som producenter.

Eftersom Disney är ägare i Hulu, som inte finns i Sverige, kommer troligen spinoff-serien How I Met Your Father att visas på streamingtjänsten Disney+ i Sverige.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2021-04-22 10:19