Hoppa till innehåll

Klart: The Bear får en tredje säsong

Carmy i tv-serien The Bear.
Jesper Johansson

Det var väl kanske inte megaförvånande, men nu är det i alla fall klart. The Bear får en tredje säsong.

Det är inte ofta en serie faller så väl i smaken att det inte är ett irritationsmoment att avsnitten släpps en vecka i taget. Istället tillför det något och ger ”tid för reflektion”.

Med The Bear anar vi att många hade precis den här känslan. Den intensiva serien om ”Carmy” som tar över en restaurang där en salig blandning personligheter samlats skänker tittaren både skratt och gråt. Hjärtevärmande scener och både ett och två stänk av ångest och hjärtesorg.

När säsong två lanserades högg vi hungrigt in på en uppföljande avsnittsrelease som var minst lika bra som det vi vant oss med från säsong ett.

Flera avsnitt sticker ut. Men det som vi först kommer och tänka på är avsnittet döpt till Forks, då ”Richie” – helt plötsligt – förstår vad restaurangvärlden handlar om, och inser att han faktiskt har en talang som bara behövdes putsas på. Taylor Swift i högtalarna, ett litet skratt över guppet … inte ett öga torrt.

Serien har med all rätt fått enastående recensioner och det kom väl kanske inte som en överraskning, men nu är det klart: det blir en tredje säsong.

”The Bear, som hänförde publiken under sin första säsong nådde nya höjder i säsong två. Nu har serien blivit ett kulturellt fenomen”, säger Nick Grad, President på FX Entertainment som producerar serien.

”Vi är så stolta över att utöka samarbetet med Christopher Storer, Joanna Calo, Josh Senior och resten av det kreativa teamet. Dessutom att fortsätta arbeta med den briljanta uppsättningen skådespelare som leds av Jeremy Allen White, Ayo Edebiri och Ebon Moss-Bachrach. Vad de och alla runtikring gjort är verkligen anmärkningsvärt och vi och våra partners Hulu och Disney+ kommer tillsammans med alla fans se fram emot nästa kapitel i historien om The Bear.”

När exakt den tredje säsongen kommer att släppas är inte helt spikat, mer än att detta kommer ske 2024.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.