Annons

How I Met Your Mother-gänget kommer tillbaka i ny serie

Vem saknar inte att se de fem vännernas kompishäng i den klassiska New York-baren? How I Met Your Mother är på väg tillbaka i nytt format.

Marlon Appelgren
How I Met Your Mother-gänget kommer tillbaka i ny serie

Hoppet har inte dött för alla som drömmer om att se Ted, Robin, Marshall, Lily och Barney i rutan igen. Nu är det nämligen bekräftat att skriverierna på en spinoff till dunder-sitcomserien How I Met Your Mother har påbörjats.

Annons

Det har tidigare påbörjats flera försök att göra en spinoff på serien ända sedan den lades ner för fyra år sen. Förra året bekräftades det att CBS hade satt igång med utvecklingen av serien How I Met Your Father, men den produktionen tog sig aldrig längre än till utvecklingsfasen. Men nu har man alltså inlett arbetet med att skriva på manuset för en uppföljare.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Studion kommer att försöka att utveckla en spinoff på serien, med olika författare som kommer börja om helt från början. Denna gång har vi en spinoff som utvecklats sakta men säkert och om det är den rätta idén så kommer vi att ta den, sa Fox ordförande nyligen till nyhetssajten Deadline.

Annons

Dela (4)
Tweeta

Annons


Laddar