Annons
Annons

tv-serier-host-2014-trailer-guideSektledare, zombiestudent och en amerikansk Leif GW Persson. Kolla in alla trailers till höstens nya tv-serier – och fnula på vilka som är värda att se (och vilka du kan skippa)!

* * *

A to Z (NBC)

http://youtu.be/-FKlRDYy_7o

Annons

Romcom-serie om nätdejting, med Cristin Milioti från How I Met Your Mother och Ben Feldman från Mad Men.

* * *

American Crime (ABC)

Tv-drama av John Ridley (12 Years a Slave). Vi får följa livet hos ett antal personer, inblandade i en rasistiskt laddad rättegång som vänder upp och ner på deras liv.

* * *

Angie Tribeca (TBS)

Poliskomedi av Steve och Nancy Carell. Rashida Jones i huvudrollen.

* * *

Aquarius (NBC)

Aquarius (NBC) David DuchovnyDavid Duchovny som polisassistent i Los Angeles under slutet av 1960. Han spårar brottslingen och den spirande sektledaren som visar sig vara – Charles Manson. (Ingen trailer än)

* * *

Backstrom (Fox)

http://youtu.be/BgPUO2XlcA8

Skaparna bakom Bones har gjort tv-serie efter svenska bokserien av Leif GW Persson.

* * *

Bad Judge (NBC)

http://youtu.be/lF3vxmJsDIk

Kate Walsh spelar en sexuellt obotlig kvinna, som även råkar vara en domare i brottmålsdomstol. Tchad Kultgen står för manus och producerar tillsammans med Walsh, Will Ferrell och Anne Heche.

* * *

Battle Creek (CBS)

Battle Creek (CBS)Baserat på ett manus från 2002 av Breaking Bad-skaparen Vince Gilligan. Två män – polisen Russ Agnew (Dean Winters) och FBI-agenten Milton Chamberlin (Josh Duhamel) – måste, trots olika syn på världen, försöka rensa upp gatorna i Battle Creek. (Ingen trailer än)

* * *

Black-ish (ABC)

http://youtu.be/IufXnZ3gSPc

En svart man från den övre medelklassen (Anthony Anderson) kämpar för att höja sina barns  kulturella identitet  – trots ständiga motsättningar och hinder som kommer från hans liberala hustru (Tracee Ellis Ross) och old-school far (Laurence Fishburne).

* * *

Buzzy’s (TBS)

http://youtu.be/gd4jWp-YtxI

Från Will & Grace-skaparna David Kohan och Max Mutchnick kommer denna komedi om en grupp vänner som tillhörde olika grupper i gymnasiet men nu arbetar tillsammans på en frisersalong i Massachusetts.

* * *

Constantine (NBC)

http://youtu.be/uPE2oBnzROY

DC Comics-karaktären Constantine (Matt Ryan) kämpar med sin tro när han hemsöks av synderna från sitt förflutna. Han har plötsligt kastats in i rollen att försvara mänskligheten från mörkrets krafter. David Goyer (Batman Begins) producerar och Daniel Cerone (Dexter) står för manuset.

* * *

CSI: Cyber (CBS)

CSI nu i cyberrymden, med Patricia Arquette i huvudrollen.

* * *

Empire (Fox)

http://youtu.be/dBzu_jKLJek

Familjedrama mitt i ett hiphop-imperium. Med aktuell och nyskriven musik av Timbaland. Terrence Howard spelar huvudrollen som fadern i familjen.

* * *

The Flash (CW)

Forskaren Barry Allen (Grant Gustin) får superkrafter efter en oväntad händelse som förvandlar honom till världens snabbaste man. Denna Arrow-spinoff är baserad på karaktärer från DC Comics.

* * *

Forever (ABC)

http://youtu.be/Ybups4dR5tY

Dr Henry Morgan (Ioan Gruffudd) är New York Citys stjärnläkare som studerar de döda av en anledning: han är odödlig. Med hjälp av polisen Jo Martinez (Alana De La Garza), kommer dramat skära ner lagren av Henrys långa, färgstarka liv under fallets gång.

* * *

Galavant (ABC)

http://youtu.be/HebCU8X34JE

Prins Galavant (Joshua Sasse) är på jakt efter hämnd mot kungen (Timothy Omundson) som stal hans enda sanna kärlek (Mallory Jansen) i denna musikalsaga. Höstens minsta pepp för en tv-serie.

* * *

Gotham (Fox)

Baserat på DC Comics figurer. Detta drama utforskar Batmans bundsförvant James Gordon (Benjamin McKenzie), en polis i Gotham City, och hans kamp mot de skurkar som satt staden på kartan.

* * *

Gracepoint (Fox)

http://youtu.be/s9IWvbbZPZc

När en ung pojke hittas död på en idyllisk strand i en kalifornisk kuststad, drar en stor polisutredning igång. Fallet får stort medialt utrymme som påverkar pojkens familj och livet för alla i staden. Baserat på den brittiska serien Broadchurch.

* * *

How to Get Away With Murder (ABC)

http://youtu.be/_AgfEfATfpE

En sexig, spänningsdriven juridisk thriller om en grupp ambitiösa juridikstudenter och deras lysande och mystiska försvarsprofessor (Viola Davis) som blir intrasslad i ett mordfall. Brottet vänder upp och ner på hela universitet och förändrar livet för de inblandade. Av Greys Anatomy-producenten Peter Nowalk.

* * *

iZombie (CW)

iZombie (CW)En medicinstudent som blivit zombie (Rose McIver) tar jobb i rättsläkarens kontor för att få tillgång till hjärnor (som hon motvilligt måste äta för att behålla sin mänsklighet). Men vad händer när hon börjar ärva likens minnen? Med hjälp av sin medicinska chef (Rahul Kohli) och en polis (Malcolm Goodwin), löser hon mordfall för att tysta de störande rösterna i sitt huvud. (Ingen trailer än)

* * *

Last Man on Earth (Fox)

http://youtu.be/K_xNvdptsXY

Will Forte har skapat och spelar huvudrollen i denna komediserie om två främlingar som överlever apokalypsen – de måste lägga undan sina meningsskiljaktigheter för att säkerställa den mänskliga rasens överlevande.

* * *

Madam Secretary (CBS)

http://youtu.be/cX-vZysWRVw

Ett drama om  en ensamvargs personliga och yrkesmässiga liv. Vi får följa den kvinnliga utrikesministern (Tea Leoni) som driver internationell diplomati, politik – och samtidigt måste balansera ett komplicerat familjeliv.

* * *

Manhattan Love Story (ABC)

http://youtu.be/aqrA3G4p9Fc

Denna romantiska komedi börjar med en blinddate mellan Peter (Jake McDorman) och Dana (Analeigh Tipton) – men exponerar snart de ofiltrerade inre monologerna hos det unga paret.

* * *

Marry Me (NBC)

http://youtu.be/UyIuHEfNmYM

Halvtimmeslång komediserie som berättar historien om paret Annie (Casey Wilson) och Jake (Ken Marino). De har haft ett långt förhållande och vi får lära oss hur krångligt och svårt det kan vara att fria.

* * *

Marvel’s Agent Carter (ABC)

Marvel’s Agent Carter (ABC)Serien utspelar sig 1946 och handlar om Peggy Carters arbete för S.H.I.E.L.D.-föregångaren Strategic Scientific Reserve. Samtidigt utför hon hemliga uppdrag för Howard Stark och brottas med stigmat av att vara en ensamstående kvinna i 40-talets Amerika. (Ingen trailer än)

* * *

Mulaney (Fox)

http://youtu.be/40_cy4Dz2YA

Baserat på stand-up komikern John Mulaneys liv, som också skriver, producerar och spelar huvudrollen i denna tv-serie.

* * *

The Odd Couple (CBS)

The Odd CoupleEn modern remake på klassikern från 1965 som började som en Broadway-pjäs, som blev en film, som blev en tv-serie och nu en tv-serie igen. Matthew Perry från Vänner och Thomas Lennon från Reno 911! spelar huvudrollerna. Allt Perry gjort efter Vänner har gått i graven. Vi får se hur länge denna serie överlever. (Ingen trailer än)

* * *

Proof (TNT)

Jennifer Beals som Dr Kathryn Russo, en briljant kirurg som börjar undersöka övernaturliga fenomen inklusive återuppståndelser, utanför kroppen-upplevelser och spökerier. I sitt personliga liv brottas Russo med förlusten av sin tonårige son och försöker samtidigt rädda den ansträngda relationen med sin dotter.

* * *

Public Morals (TNT)

Ed Burns som Terry Muldoon i denna 60-tals polisserie om de poliser som balanserar på linjen mellan moral och kriminalitet. Muldoon är fast besluten att fostra sina söner med integritet. Burns har skrivit manuset och producerar tillsammans med bland andra Steven Spielberg.

* * *

Scorpion (CBS)

Ett excentrist geni (Elyes Gabel) och hans internationella nätverk av supergenier utgör den sista försvarslinjen mot de mest komplexa hoten i modern tid. Baserat på en verklig händelse.

* * *

Secrets & Lies (ABC)

http://youtu.be/R469TYIWJYk

En remake på den australienska serien med samma namn. Dramat kretsar kring Ryan Phillippe (en anständig familjefar) och Juliette Lewis (polis). Philippe hittar liket av en 4-årig granne – och blir i slutändan huvudmisstänkt för mordet.

* * *

State of Affairs (NBC)

http://youtu.be/nlPJVmeA3t8

Katherine Heigl i rollen som CIA-agent som ger råd till presidenten (Alfre Woodard) om den internationella säkerheten. Hon balanserar sitt intensiva politiska ansvar med ett komplicerat privatliv. Heigl kommer producera och skriva manus tillsammans med Joe Carnahan (The Blacklist) och Alexi Hawley (Castle).

* * *

Stalker (CBS)

http://youtu.be/KQUHezf0Kqs

En thriller-serie som följer polisens jakt på stalkers. Dylan McDermott spelar Jack Larsen, som nyligen börjat på enheten för olaga hot. Maggie Q spelar detektiv Beth Davis, chef för enheten.

* * *

Unbreakable Kimmy Schmidt (NBC)

Unbreakable Kimmy SchmidtKomedi från 30 Rock-duon Tina Fey och Robert Carlock med Ellie Kemper (Office) i huvudrollen. Kemper flyr från en domedagskult och börjar om sitt liv i New York. (Ingen trailer ännu)

* * *

Utopia (Fox)

http://youtu.be/e3fu7j02Mks

Baserat på den holländska förlagan med samma namn från skaparen John de Mol (Big Brother, The Voice, Fear Factor). I det här sociala experimentet ska 15 tävlande bygga en perfekt värld. Deltagarna kommer att leva på en isolerad, outvecklad plats under ett helt år, där de bygger en civilisation från grunden – om de inte hamnar i exil och ersätts med nya tävlande.

* * *

Wayward Pines (Fox)

Matt Dillon spelar Ethan Burke, en secret service-agent som skickas till idylliska Wayward Pines, Idaho, för att lokalisera två saknade agenter. Men frågorna bara växer ju djupare in i staden han kommer. I rollerna syns även Terrence Howard som Sheriff Pope, Melissa Leo som sjuksköterskan Pam, Juliette Lewis som bartendern Beverly och Toby Jones som psykiatern Dr Jenkins. M. Night Shyamalan regisserar.

* * *

The Whispers (ABC)

En kamp mot klockan för att besegra en osynlig främmande fiende – vars mål är att förstöra världen med hjälp av vår mest värdefulla resurs.

Tobias Ivarsson

* * *

Mer om tv:

Gymma som Frank Underwood: Därför ger roddmaskinen från House of cards en överlägsen träningsupplevelse

10 tv-serier du ine vill missa i sommar

”Är det relevant varför någon är känd?”: Gradvall om Famous in 12

”Det är helt och hållet tjejernas show”: Café träffar skådisarna från Orange is the new black

Greg Poehler från Welcome to Sweden: ”Alla svenskar måste ha en bästis”

Annons

Dela (33)
Tweeta

Annons


Laddar