Annons

b&o-play-horlurar

Beoplay H5 är det danska företagets första trådlösa in ear-hörlurar, använder bluetooth 4.2 för att prata med ljudkällan, och har en textilklädd kabel att bära runt nacken. De kan sägas vara en uppföljare till H3 (för 1 900 kr) men får ett aningen högre pris, på 2 499 kr, och släpps idag via B&O:s olika butiker på Beoplays hemsida och andra utvalda handlare. Det skriver Cafés teknikbloggare Mats Rydström om lurarna – du kan läsa hela hans artikel här!

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

beoplay-horlurar

Nu kan du tävla om ett par hörlurar till ett värde av 2 499 kronor! Allt du behöver göra är att fylla i formuläret längst ner i artikeln och svara rätt på frågan.

beoplay-h5

Beoplay H5-hörlurar ändrar profil efter vad du gör för tillfället. Lurarna är konstruerade för att kunna användas under en alla delar av en aktiv vardag med bland annat stänk- och dammtålig design. När du inte använder dem kan du lätt bära dem runt halsen genom att klicka samman magneterna på hörlurarna. Då stängs Beoplay H5 av och sparar batterierna. När du behöver ladda dem gör du det snabbt och enkelt med den magnetiska laddningskuben.

beoplay-lurar

Beoplay H5 levereras komplett med laddare och bärpåse i färgerna svart och dusty rose till ett rekommenderat cirkapris på 2 499 kr.

Fyll i formuläret för att vinna! Tävlingen avslutas 8 juli.

Vinn ett par trådlösa Beoplay H5-hörlurar! Värde 2499 kr.

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Annons

Dela (66)
Tweeta

Annons


Laddar