Här är vinnaren av hörlurarna Beoplay H9 – värda 4 899 kr

Här är vinnaren av ett par Beoplay H9-hörlurar till ett värde av 4 899 kr!

Olle Arnell  |  Publicerad 2017-01-10 09:52  |  Lästid: 2 minuter
beoplay-horlurar-h9

När vi delade ut Cafés Stora Modepris 2016 vann B&O Play i kategorin Årets teknikmärke.

Motiveringen: ”Högtalare och hörlurar i toppdesign och med en ljudkvalitet många andra tillverkare bara kan drömma om. Den senaste produktlanseringen, eleganta trådlösa hörluren H5, är en av vinterns mest nödvändiga modeaccessoarer.”

Motiveringen talar sitt tydliga språk – det här är det snyggaste märket för hörlurar just nu, dessutom med en svårslagen ljudkvalité.

Efter att priset delades ut lanserade B&O Play sin senaste produkt – Beoplay H9.

beoplay-h9

Beoplay H9 kostar 4 899 kronor att köpa, men i december gav vi dig som läser Café chansen att få ett par lurar helt gratis!

De exklusiva hörlurarna är lika mycket fulländad design som svårslagen ljudupplevelse med B&O PLAYs Noise Cancellation-teknik inbyggd, vilken ger dig rent ljud utan brus. Lurarna går att använda både trådlöst och med sladd och oavsett vad du föredrar för stunden får du Bang & Olufsens perfekta Signature Sound.

Lurarna har ett fulländat touchgränssnitt, utbytbart batteri och exklusiva material som anodiserad aluminium och naturligt äkta läder för styrka och komfort. Batteriet räcker till upp till hela 14 timmars trådlös lyssning med påslagen brusreducering.

Lurarna är värda 4 899 kronor och den som vann hörlurarna är...

Alexander Elleström, Lund.

Grattis till dig Alexander, lurarna skickas till dig från redaktionen idag!

För dig som deltog i tävlingen men som inte vann denna gång rekommenderar vi att skriva upp dig för vårt nyhetsbrev för att inte missa nästa exklusiva tävling!

[newsletter]

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-12 14:33