Annons

#Instagalningar – 11 beteenden vi har på Instagram

Klick, klick, klick. Tar du också 57 bilder för att posta EN på Instagram. Välkommen i gänget! Du är inte ensam. Här är 11 saker vi gör på Instagram, även om vi inte vill erkänna det…

Nina Johansson
Foto: Shutterstock
#Instagalningar - 11 beteenden vi har på Instagram

instagram-beteende-selfie

1. Du tar samma bild om och om igen för att få exakt rätt vinkel, ljus, komposition och blick. Vad något som är ännu värre är att du tvingar din kille, tjej, kompis eller pappa till att ta den där förbannade bilden. Allt för den perfekta bilden.

Annons

2. Du köar hur länge som helst för att få den där maten som du vet är instavänlig. Macarons, frozen yoghurt eller kanske chiapudding med färska blåbär? Det finns nästan inget du skulle göra för att få den perfekta färgglada delikatessen – för att du älskar mat så mycket? Nä, för att maten ger så många likes.

Gilla Cafe.se på Facebook

3. Hugga in på maten!? Nej nej nej, vänta nu. Du tvingar dina vänner att vänta trots att de är hungriga så att du kan ställa dig på en pall och ta en tjusig matbild i en perfekt vinkel. Akta så du inte får ett bett i armbågen av en hungrig polare!

Relaterad läsning: Här är världens första blåa vin – perfekt för Instagramkontot

4. Du messar dina vänner fyra bilder och frågan ”vilken ska jag ta?” trots att du egentligen redan bestämt dig men behöver lite boost och komplimanger.

5. Du håller din kaffekopp från den coola kaffekedjan i en sjukt obekväm position och får ont i armbågen eftersom du samtidigt vill visa din nya manikyr och den fina bakgrunden som är en vacker blomma. ”Selfie elbow” är faktiskt numera en infektion i just armbågen, till och med erkänt av läkare som en riktig ”sjukdom”.

6. Du beter dig som en stalker mot dina vänner som tog så fina bilder på festen kvällen innan. ”Kan du skicka bilderna?” – en minut senare ”Kan du skicka bilderna!?”. Hur lång tid ska det behöva ta, det är ju inte som att hon behöver framkalla dem!?

Relaterad läsning: Apparna som tar din Instagram till nästa nivå

7. Du stalkar dina föräldrar i jakt på #tbt-godis.

8. Du har typ minst sju foto-appar. VSCO är perfekt för ljus, PicShop är ju bra till att radera finnar, sen den där som skapar en snygg ram, Instasquare är ju också bra och kanske FaceTune. En timme senare är du hyfsat nöjd.

9. Du är ett filtermonster. Hela ditt liv är lite rosa, eller ganska kontrastrikt, eller svartvitt, eller kanske gamma-färgat.

10. Du väntar till 9:30 eller 17:30 för att lägga ut din bild. Självklart har du en app som säger när det är bäst att posta på Instagram. Du är väl strategi!?

11. Du knarkar din egna feed. Efter att du lagt ut en bild går du in om och om igen och refreshar för att räkna likes. Du andas först när din bild kommit över 11-likes-gränsen. #Puh

Mer om Instagram från Café!

Här är världens första blåa vin – perfekt för Instagramkontot

Apparna som tar din Instagram till nästa nivå

Annons

Dela (15)
Tweeta

Annons


Laddar