Hoppa till innehåll

It works out

För det första så vet alla småbarnsföräldrar att det är jävligt lätt hänt att glömma smågrejer då och då när man försöker fokusera på att hämta eller lämna sina barn. Barn tar jävligt mycket fokus. Så då kan man glömma bort smågrejer. Det vet alla. Och det gäller även barnen. Barn glömmer faktiskt skit överallt … Continued

För det första så vet alla småbarnsföräldrar att det är jävligt lätt hänt att glömma smågrejer då och då när man försöker fokusera på att hämta eller lämna sina barn. Barn tar jävligt mycket fokus. Så då kan man glömma bort smågrejer. Det vet alla. Och det gäller även barnen. Barn glömmer faktiskt skit överallt hela tiden. Min son till exempel, glömde sin ryggsäck i parken igår. Så jag fick åka och hämta den imorse. För jag hade glömt att han hade glömt den där. Annars skulle jag ha hämtat den igår. När han kom på att han hade glömt den. Men jag kom ihåg det imorse. Jag vill att vi fokuserar på det.

För det andra så vet alla som har varit på gym utan att ha varit jättemycket på gym innan just den dagen då man gick till gymmet att gym kan göra en jävligt trött. Om man inte har varit på gym så mycket innan man kommer till gymmet att man inte längre blir trött av att vara på gym. Om man inte har det blir man faktiskt bara mest trött på att vara på gym redan första gången man är där. Och när man är trött är det lätt hänt att man glömmer grejer. Till exempel smågrejer.

För det tredje så var jag på gymmet. Och jag var trött. Och jag skulle hämta mina barn. På barnpassningen på gymmet. Och de var inte där.

För det fjärde så ”skällde” jag inte på personalen på gymmet när jag inte hittade mina barn. Jag blev bara lite rädd.

För det femte så är det jävligt lätt hänt att man glömmer smågrejer när man är trött och ska hämta eller lämna sina barn. Man kan till exempel glömma bort att man har lämnat dem på förskolan, inte på barnpassningen på gymmet.

För det sjätte så JA! Jag glömde min sons ryggsäck på gymmet.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.