Hoppa till innehåll

Jag vill bli naturfotograf: 1

Gick som sagt upp tidigt som fan i morse för att plåta lite talgoxar och skit. Dock visade det sig att solen inte går upp förrän 08.34 och, när den väl gör det, så påminner gryningsljuset  lite om när man lyser en ficklampa genom en hink med gröt. Inte snyggt. Men jag hann i alla … Continued

Gick som sagt upp tidigt som fan i morse för att plåta lite talgoxar och skit. Dock visade det sig att solen inte går upp förrän 08.34 och, när den väl gör det, så påminner gryningsljuset  lite om när man lyser en ficklampa genom en hink med gröt. Inte snyggt. Men jag hann i alla fall knäppa ett par kort innan det var dags att skynda tillbaka och lämna dottern på dagis. Dock glömde jag kamerasladden hemma, så här är lite gamla naturbilder jag tagit så länge:

Jonas Cramby är författare och skribent i Café. Han har gett ut kokböckerna Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco!, Japansk grillning och Korean BBQ samt guideboken Tokyo för foodisar. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen.

Email: crambyjonas@gmail.com

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.