Hoppa till innehåll

Jakten på Cramburgaren: uppföljning

Jag kan meddela att hamburgerbrödet klarade nerfrysning alldeles utmärkt. Jag tog upp det ur frysen på morgonen, det hade tinat till lunch och sedan poppade jag det bara i rosten och doften av nybakat spred sig genom lägenheten. Tips! När ni bakar/tinar bröd kan det vara kul att säga till sin partner, ”Visst är det mysigt … Continued

Jag kan meddela att hamburgerbrödet klarade nerfrysning alldeles utmärkt. Jag tog upp det ur frysen på morgonen, det hade tinat till lunch och sedan poppade jag det bara i rosten och doften av nybakat spred sig genom lägenheten. Tips! När ni bakar/tinar bröd kan det vara kul att säga till sin partner, ”Visst är det mysigt att komma hem och känna doften av ens pojkväns/flickväns bak?” Zing! Har också fått flera tips om att den spruckna ytan beror på att jag antagligen inte lät degen jäsa tillräckligt länge. Lätt hänt, när det är hamburgare det handlar om.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.