Rågsvedsrapparen Jireel släpper ny låt – utser sig till Man of the year

"Snap", "Jettad", "Tagga" och "Cataleya" har tagit den svenska hiphop-scenen med storm det senaste året. Rågsvedrapparen Jireel är bara 18 år gammal men ändå går det att stapla hitlåtarna efter varandra. Nu släpper han ny musikvideo.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2017-09-22 10:15  |  Lästid: 2 minuter

Om du har stått på dansgolvet någon gång det senare halvåret har du nog inte missat refrängen ”Har din gäri på min Snapchat” som spelats i princip överallt där det spelas hiphop. Det är bara en av låtarna som tagit storsteg in på svenskarnas spellistor och som 18-årige hiphopartisen från Rågsved Jireel, står bakom.

Jireel släppte sin första singel Här & Nu redan 2015, bara 15 år gammal. Under början av 2017 släppte Jireel sitt första album Jettad, med hitsinglarna Cataleya och just Snap, som tillsammans streamats mer än 16 miljoner gånger på Spotify och cementerat Jireels plats som en av de främsta inom den svenska hiphop-scenen.

Nu släpps Jireels nya singel Man of the Year (se videon nedan), som är den första singeln på Jireels nya platta. Till singeln släpps även en musikvideo som är producerad, filmad, regisserad och stylad av Carlings och Nivy.

– Jag tror nog att titeln talar för sig själv. 2017 har vart vårt år, för mig och mitt team. Vi har jobbat otroligt hårt det här året, säger Jireel.

Han fortsätter:

– Det har varit kul men även jobbigt under vissa lägen. Jag har inte hunnit ta in allt eftersom min sommarturné tog precis slut. Men det kommer nog snart.

Vilka är dina största influenser inom musik – och inom mode?

– Mina största influenser inom musik är The Weeknd, Drake och min producent Jeff Roman. Inom mode så är det Asap Rocky!

Se videon till Jireels Man of the year!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2017-09-22 10:46