Hoppa till innehåll

Johan Fredriksson är veckans bäst klädda på #cafestil

Tom Cehlin Magnusson

Sjal till kostymen är Johan Fredrikssons bästa stiltips på sommaren.

cafe-stil-bast-kladda

Johan Fredriksson är namnet på veckans bäst klädda man på vårt instagramkonto @cafestil. Med en blandning av dressade kostymer, och rockiga skinnjackor och scarves lyckas han bjuda på stilinspiration, utan att ens visa sitt ansikte.

Hur skulle du beskriva din stil?
– Kort och enkelt, klassiskt med en modern twist.

Vems stil inspireras du av?
Justin O’Shea för sättet han bär upp sina tredelade kostymer på. Frank Gallucci också, hans stil är spot on! Hans instagramkonto är ren inspiration från början till slut, måste följas på Instagram om ni inte redan gör det. Sen går det inte att inte nämna Lalle Johnson, i min värld Sveriges bäst klädda man.

Vilket är ditt bästa klädköp på senare tid?
– Mitt bästa köp är min dubbelknäppta kritstrecksrandiga kostym från Tiger of Sweden.

Vilket är ditt sämsta klädköp på senare tid?
– Listan kan göras lång, men det senaste var nog en mörkblå kostym, den bara hänger där. Inget fel på den utan det är nog mig det är fel på.

Vad är ditt bästa stiltips under sommaren?
– Sjalen, speciellt om man kör mycket kostym som jag gör. Annars så är less always more, kostymbyxor, loafers och t-shirt eller kortärmad skjorta är den perfekta klädseln på sommarens alla möjliga tillställningar.

@cafestil är kontot där du får stilinspiration från våra läsare, och från redaktionen. Caféredaktionen samlar de snyggaste stilarna utanför redaktionen i Stockholm och resten av landet – och välkomnar alla att tagga oss på #cafestil eller @cafestil för att få en bild publicerad.

Det här är Johans senaste bild på Instagram – följ honom för snygg inspiration!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.