Annons
Annons

guidetti

Andrev Waldens text om hur fotbollsstjärnan John Guidetti höll sitt löfte och mötte upp en 8-åring på fotbollsplanen mitt i natten har berört många. Nu berättar Guidetti själv om händelsen. 

– Jag tog med en polare och vi körde vi två med dem. Killarna tyckte det var grymt kul och det kostar så lite och ger så mycket, säger han till Fotbollskanalen

Annons

Missa inte:

Andrev Walden: John Guidettis fina gest för 8-åringen – höll sitt löfte mitt i natten

* * *

John Guidetti gjorde 8-åringens dag. Minst sagt. I ett blogginlägg av Cafés Andrev Walden beskrivs hur en ”svårt fotbollsintresserad” 8-årig kille mötte Guidetti en kväll. U21-stjärnan förklarade att han hade lite bråttom, han skulle hem och se Champions League-finalen, men fortsatte:

Gilla Cafe.se på Facebook

”Vi kan spela efter finalen om du är vaken då, säger Guidetti och skyndar vidare”, skriver Walden i inlägget som fått stor spridning – särskilt efter U21-lagets 1-1 mot Portugal och avancemang i EM-turneringen.

Guidetti mötte upp 8-åringen efter matchen. För Fotbollskanalen berättar Guidetti om händelsen.

– Jag sa att det är klart att vi kan lira boll men det är Champions League-final så vi kan lira efter. Så kom kanske sex killar och knackade på, han hade hämtat sina kusiner. Sedan lirade vi, säger Guidetti.

Guidetti utesluter inte att det blir fler matcher.

– Jag tog med en polare och vi körde vi två med dem. Killarna tyckte det var grymt kul och det kostar så lite och ger så mycket. Jag gör ofta sådana grejer för jag tycker det är kul. Det är inte min plikt men något jag vill göra. Om jag var tio år och hade frågat någon stor spelare… eller inte stor men en hyfsad spelare och som man kanske såg upp till, då hade man blivit överlycklig. Man får försöka se det från den sidan. Det är självklart att om jag kan ge tillbaka så gör jag det. Jag kommer säkert lira med dem fler gånger. Jag tyckte det var kul själv, det var inte så att jag hade tråkigt, säger Guidetti till Fotbollskanalen.

* * *

Missa inte!

zlatan

Zlatans JA till OS till Café: ”Det hade såklart varit jättekul att vara med i Rio”

HÄR ÄR ZLATANS BESKED OM OS I RIO 

Andrev Walden: John Guidettis fina gest för 8-åringen – höll sitt löfte mitt i natten

Här får Café en exklusiv sniff på ZLATAN – så bra är Ibras parfym

Annons

Dela (114)
TweetaLaddar