Hoppa till innehåll

Jokern och Lady Gaga bildar sångduo i den galna trailern till Folie à Deux

Jokern och Harley Quinns nästa äventyr blir en musikal och filmen släpps i höst. Kan den vara det nya syre de serietidningsbaserade berättelserna behöver?

Joaquin Phoenix Joker från 2019 fick stort genomslag, men kom samtidigt med ett löfte att det inte skulle komma en uppföljare. Filmen var tänkt att stå helt för sig själv. Sedan utannonserades ändå en del två och man suckade av bristen på integritet hos alla inblandade. Därefter fick vi veta att den nya filmen skulle vara en musikal med Lady Gaga som Harley Quinn och då blev man faktiskt lite gladare.

Den första trailern är ute nu och ser ut att på något sätt både vara en ganska direkt uppföljare och samtidigt en färgsprakande musikal på en dyster Joker-fond. Under den destruktive clownens tid i Arkham Asylum träffar han en själsfrände och känner sig för första gången inte ensam. Sedan bestämmer de båda sig för att rymma och man får anta att saker spårar ur. Det brukar oftast göra det när Jokern och Harley har något projekt ihop.

Joker: Folie à Deux har svensk biopremiär den 2 oktober.

Se trailern här:

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.