Annons
Annons

crmabyb

Med Leonardo DiCaprio och Vince Vaughn i spetsen håller pappakroppen och den knubbige mannen på att få en nytändning. ”Dadbod” är tydligen sommarens hetaste grej och beskrivs som något kvinnor älskar

* * *

Knubbiga killar har det också roligare, trots att den knubbige mannens förtjänster tills nu nästan helt förträngts. Det är till och med så att knubbiga killar har fördelar som naturligt smala inte har, skriver Cafés Jonas Cramby.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

1. Knubbiga killar är genetiskt överlägsna sina smala vänner

I alla tider, fram till ungefär 45 år sedan, var det männen vars fettinlagring funkat som den ska som hade det genetiska övertaget. De naturligt smala led snart en lika naturlig död. När båtarna till Amerikat var framme, till exempel, hoppade vi naturligt knubbiga glatt ur, tog ett dopp i Titicacasjön, planterade ett astrakan och brottades lite med indianerna, medan de naturligt smala bars i land nerbäddade i en brudkista och fick spendera resten av sina erbarmliga liv under ett stickigt jutevävstäcke med att bli handmatade nävgröt av en skumögd före detta prostituerad från Nösslinge socken.leo

 

 

2. Knubbiga killar antas ha humor

På samma sätt som folk alltid förutsätter att Woody Allen-typen är både smart och neurotisk så förutsätter folk gärna också att en knubbig kille har humor. Men se bara till att folk faktiskt skrattar åt vad du säger, inte åt hur lustigt dina dubbel-hakor rör sig under tiden.

jonah

 

3. Knubbiga killar klär bättre i buskigt skägg

dude

 

4. Knubbiga killar känns avslappnade

dude-big-lebowski

 

5. Knubbiga killar gör en snyggare kanonkula i den lokala simhallen

1

 

6. Knubbiga killar älskar livet lite mer intensivtjason

 

7. Knubbiga killar gör eminenta gangsterbossar i tv-serier från HBO

sop

 

8. Knubbiga killar har något som smala killar saknar: kroppshydda

vince

Spinkiga killar kanske passar bättre i skinnbrallor och bakom en elgitarr, det kan vi ge dem, men med en större kroppshydda får man mer pondus i kostym och man ser snyggare ut bakom ett restaurangbord, gärna med en servett nedstoppad i skjortan, petande tänderna med ett kycklingben.

 

9. Knubbiga vill inte byta med smala killar

”Jag har iakttagit mina naturligt smala vänner och de njuter ju inte ens av mat”, säger en småfet kompis.

”De tror att de gör det, men det gör de inte. Så trots att jag måste träna som en idiot för att inte svälla upp till en Saccosäck så skulle jag aldrig byta.”

1

* * *

Den här texten är ett utdrag ur en krönika som publicerats i Café – läs hela här.

Bilder: All over press

Läs mer här!

Jonas Cramby: Därför börjar vuxna festa som om de vore tonåringar igen

Jonas Cramby vet vad du ska laga – här är hans bästa vardagsmat

Jonas Cramby: Därför är vi som har det gott ställt mindre generösa

Annons

Dela (169)
Tweeta

Annons


Laddar