Kalmar FF uppges rea ut spelare till Hammarby

Olle Arnell  |  Publicerad 2015-11-27 13:04  |  Lästid: < 1 minuter
kalmar hammarby bajen

Efter att Hammarby värvade tränaren Nanne Bergstrand från Kalmar FF 2014 har ett koppel med spelare gått samma väg. Mats Solheim, Måns Söderqvist och Erik Israelsson är tre spelare som följt med sin gamla tränare till huvudstaden – och enligt en sajt som valt att göra sig lustiga över spelarströmmen kan det bli ännu fler.

Det är hemsidan KFF Outlet som lagt upp annonser på bland annat spelare, benskydd, en korvvagn och naturgräs med texten:

“Välkommen till Kalmar FF:s outlet! Det här är en webbshop som riktar sig till Hammarby IF och där ni kan köpa både spelare och materiel till riktigt bra priser. Passa på att fynda!”

Det är oklart om Kalmar FF som förening står bakom hemsidan som är skapad av en reklambyrå med kontor i både Kalmar och Stockholm. Företaget skriver själva att de gör "kärleksfull kommunikation" och den här hemsidan ser åtminstone vi på Café som en rolig grej, även om vissa Hammarbyfans säkert ser det som ett hån, i stil med reaktionerna på när Bajen slog alla tiders publikrekord tidigare i år.

Vad säger du, roligt eller ej?

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-08-28 15:06