Annons

Killen som skrek på Schumer: ”Hur hon körde över mig var klockrent, det var det jag var ute efter”

Killen som skrek på Amy Schumer i onsdags har gett sin version av vad som hände.

Olle Arnell
Killen som skrek på Schumer:

dude

Det var under onsdagkvällen som Amy Schumer stod på scen på Hovet i Stockholm. Precis när showen skulle börja skrek en kille i publiken ”show me your tits” varpå Schumer svarade med att hon bestämmer när hon visar brösten och att om han inte slutade skrika så skulle han bli utkastad.

Annons

Vad han gjorde? Fortsatte skrika. Han menar dock att han inte skrek samma sak igen, utan att han skrev att han älskade henne ändå.

Gilla Cafe.se på Facebook

– Efter att hon hotade med att slänga ut mig sa jag: ‘I’ll still love you anyways’. Jag tror inte att Amy Schumer hörde vad jag sa, utan hon hörde bara att jag pratade, säger mannen till radioprogrammet PP3.

Efter att ha blivit utpekad av de som satt runt omkring honom blev mannen utslängd från arenan och idag talade han för första gången med media, i Sveriges Radios program PP3. Där uppger han att han var berusad och att han ångrar sitt beteende.

– Jag var berusad och på tom mage. Min berusade hjärna tyckte att det vore kul att häckla lite, säger han och fortsätter:

– Det var absolut inte meningen att jag skulle låta sexistisk eller kränkande. Jag mår verkligen inte bra.

Sedan uppger han ett, kanske, tveksamt syfte med att ropa att han ville att hon skulle visa brösten.

– Hur hon körde över mig var klockrent, det var det jag var ute efter.

Har du inte sett klippet hittar du det här.

Vill du lyssna på intervjun i PP3 hittar du den här (Obs! Extern länk).

Annons

Dela (24)
Tweeta

Annons


Laddar