4 knep med accessoarer på festen – som många killar missar

Glöm inte detaljerna när du ska på fest. Cafés moderedaktör tipsar om fyra smarta knep att ha i rockärmen!

Martin Hansson  |  Publicerad 2017-05-10 09:05  |  Lästid: 2 minuter

1. Satsa på en scarf

En accessoar som direkt kan ge dig en snyggare look är scarfen. Knäpp upp en extra knapp på skjortan och knyt scarfen runt halsen på ett avslappnat sätt. Viktigast är att du känner dig bekväm och inte behöver rätta till scarfen så fort du rör på dig.

Snygg på fest 2017

Sätt stilen med en scarf på festen.

 

2. Stilrena armband och ringar

Har du valt att bära ett klassiskt och ganska enkelt klädval är det som bekant detaljerna som gör skillnaden. Ett stilrent silvrigt armband eller en ring är snyggt att ha på handen och visar att du har 100% koll på detaljerna.

Armband

Snygga detaljer: armband och ringar.

 

3. Skorna är viktiga

Skorna kanske inte räknas som en accessoar men är så pass viktiga att de är värda att nämna ändå. Sneakers och tygskor är snyggt att bära till en kostym eller finare byxor – men se till att skorna är rena och fräscha. Då kommer ditt skoval garanterat att lyfta looken!

sneakers 2017

Välj sneakers – men se till att dem är rena.

 

4. Valet av strumpa spelar roll

Även om du bara visar en minimal kant av strumpan så är det en liten del av hela looken som är lätt att lägga märke till. Välj en strumpa med fin struktur i och som går ton i ton med något plagg eller skorna du valt.

strumpor

Mer herrmode! Här tipsar vi om 9 riktigt snygga kortärmade skjortor att bära i sommar. Ta också del av sommarens hetaste sandaler här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-10-16 13:59