Säsongens hetaste accessoar – Café tipsar om de snyggaste scarfsen just nu

Scarfs

Höstens mest halsbrytande accessoar.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2022-08-19 11:49  |  Lästid: 2 minuter

En scarf är det perfekta alternativet till slips. Mindre formellt och enklare att bära eftersom den även passar till en t-shirt och jeansjacka. Modellen ska vara lagom stor så att den enkelt går att knyta runt halsen.

Trendigt från Kapital

400 kr

Kapital från Japan har, precis som Visvim, fått kultstatus inom modevärlden där de blandar asiatiska uttryck med americana. Den här scarfen har ett fint print med örnvingar och regnbågsfärgad bakgrund.

Sportigt från Satisfy

400 kr

Uppmärksammat och prisbelönt franskt märke inom löpning som gör produkter du även vill bära till vardags. Den här scarfen är dessutom gjord av funktionellt bomullstyg som andas och är superlätt.

Western-inspirerat från RRL

800 kr

Efter att Ralph Lauren köpt en ranch i Colorado på 80-talet fick hans design tydliga western-influenser. Looken, som till dess varit preppy, kom att innehålla denim, boots och flanell. En trend som håller i sig.

Paisleymönstrat från Off-White

1 100 kr

Virgils Ablohs banbrytande varumärke lever i allra högsta grad kvar. Den här scarfen är tryckt med paisleymönster och Off-Whites karakteristiska pilar. Materialet är en blandning av lättviktsbomull och silke.

Blommigt från Acne Studios

1 100 kr

De två senaste säsongerna har scarf blivit en viktig accessoar från Acne Studios. I sortimentet finns mängder av olika modeller att välja bland. Den här snygga har ett blommönster i blått, svart och vitt.

Lyxigt från Visvim

2 200 kr

Japanska Visvim har alltid inspirerats av amerikansk kultur och workwear-mode. Liksom samtliga Visvims produkter är den här scarfen gjord i det mjukaste och lyxigaste material du kan tänka dig.

Du har väl inte missat att Café har en egen webbshop? Klicka här för fler snygga stiltips!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-09-01 14:34