Hoppa till innehåll

Klassiska sitcomen är tillbaka och en av huvudrollsinnehavarna har kritik

Jonas Strandberg

Drama bakom kulisserna på kommande uppföljaren till nostalgidoftande komediserien.

I kommande spinoffen till den populära sitcomen That 70’s Show kommer flera kända ansikten återvända. Utöver det centrala kärleksparet Eric och Donna kommer även Erics föräldrar Red och Kitty, samt vännerna Jackie och Kelso synas i serien. Så långt har That 90’s Show ett klart övertag mot den… mindre lyckade spinoffen That 80’s Show som inte hade en enda av originalseriens skådespelare ombord. Kanske som ett resultat av detta lades den serien ner efter endast en säsong på grund av ”bristande intresse”.

Jackie, Kelso och Fez från That 70’s Show.

Trots dessa goda grundförutsättningar för den kommande 90-talsserien verkar Mila Kunis, som spelar Jackie, kritisk mot att hon och Ashton Kutchers rollfigur Kelso blev ett par. Detta berättar hon om i en intervju med Access Hollywood. Hennes skepticism beror Inte nödvändigtvis på att Kunis skulle tycka illa om Kutcher, då de båda är ett gift par i verkligheten, utan för att hon alltid tänkt sig att Jackie skulle vara tillsammans med seriens Fez. Det verkar dock upplagt för klassiskt That 70’s Show-drama, eftersom även Wilmer Valderrama som spelade Fez syns i rollistan.

That 90’s Show kommer synas på Netflix.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.