Coldplays “Fix You” under One Love Manchester är rysligt fin

Artisterna och åskådarna som var på plats under One Love Manchester visade klart och tydligt att kärleken, och viljan att leva ett öppet liv, alltid kommer vara starkare än rädslan för ynkliga terrorister.

Joel Linde  |  Publicerad 2017-06-05 10:49  |  Lästid: < 1 minuter

Välgörenhetskonserten One Love Manchester anordnades för att hedra offren för terrorattacken efter Ariana Grandes konsert den 22 maj. Nära 30 miljoner kronor spelades in och pengarna går till We Love Manchester Emergency Fund som skapades för att stötta dem som drabbats värst av attacken. Fonden har totalt fyllts med 110 miljoner kronor.

När konserten hölls på kvällen den 4 juni hade de tiotusentals besökarna också tvingats vakna upp till rapporter om ännu ett terrordåd i landet. Denna gång i London, där tre gärningsmän dödade sju och skickade ett fyrtiotal till sjukhus.

Så vad gör man? Det pratas mycket om att fortsätta leva sina liv, att hålla sina hjärtan öppna och att inte låta sig skrämmas.

Visst kan det kännas svårt, men frågan är om det ens finns något annat alternativ? Kan vi i realiteten göra något annat än att fortsätta gå till jobbet, fortsätta gå ut och ha roligt och fortsätta älska varandra?

När Ariana Grande återvände till Manchester för att göra just det – fortsätta leva sitt liv, och låta hennes fans göra detsamma – hade hon sällskap av artister som Oasis-legendaren Liam Gallagher, Justin Bieber, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Imogen Heap, The Black Eyed Peas och Coldplay.

Det blev en oerhört känsloladdad konsert och när Chris Martin och Coldplay gick upp på scen för att spela sin låt "Fix You" framåt slutet av konserten skedde just det som Martin sjunger i låten:

"Tears stream down your face, when you lose something you cannot replace."

Se även mannen som vägrar släppa ölglaset mitt i terrorn och hyllas som en ”sann britt”

Fler uppträdanden från One Love Manchester

1. Robbie Williams – Angels

2. Pharrell Williams och Miley Cyrus – Happy

3. Liam Hallagher och Coldplay – Live Forever

4.Black Eyed Peas och Ariana Grande – Where is the Love

5. Justin Bieber – Cold Water

6. Miley Cyrus och Ariana Grande – Don't Dream It's Over

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-13 00:13