4 bästa plastgranarna i jul – så väljer du rätt

plastgran snygg konstgran

Skippa barret, en gång för alla. Från budget till lyx har vi handplockat en konstgran för varje plånbok.

Cassandra Lindblom  |  Publicerad 2017-12-07 14:17  |  Lästid: 2 minuter

Nu är det hög tid att investera i årets julgran och om du har tröttnat på barr och städning redan innan inköpet så är en plastgran julgranen för dig. Vi har valt ut fyra varianter som passar alla plånböcker och lägenheter.

Från december till tjugondag Knut låter du den stå i centrum hemma, prydd med snygga julgranskulor, ljus, glitter och allt annat som hör julen till. En simpel inredningsdetalj som höjer både jul- och mysstämningen!

1. Billig plastgran under 300 kronor – för dig med liten budget

billig plastgran

Klicka hem en plastgran som gör sitt jobb helt enkelt, varken mer eller mindre. Riktig budgetgran från I-Trade. Perfekt som första plastgran innan du avancerar. Granen är 120 cm hög. Läs mer och köp här.

 

Snygg konstgran för under 1000-lappen

konsgran plastgran billig

Känner du rent spontant att “nej, jag vill faktiskt investera lite mer i julen än bara ett par hundringar”? Då är det dags att röra dig mot mellanprisklassen i juldjungeln. Och här får du mycket plastgran för pengarna. Ståtlig, naturtrogen och klassisk är tre ledord för en konstgran som denna. Passa på att klicka hem en snygg julstjärna när du ändå är i farten.

Konstgran från Star Trading. 180 cm hög inklusive julgransfot. Läs mer och köp här.

 

Riktigt exklusiv konstgran för dig som vill lyxa till det
konstgran kungsgran plastgran

Om du är personen som redan har allt så ska du såklart slå till på en riktigt lyxig konstgran à la kungsgran också. Plastgranarnas Rolls Royce är en riktigt gedigen variant med täta grenar för så verklighetstroget intryck som möjligt. Extra pluspoäng för höjden – den här varianten når 210 cm över havet.

Ståtlig konstgran från Star Trading. Granen är 210 cm hög och har täta grenar. Läs mer och köp här.

 

Liten plastgran för dig som lever compact living-drömmen

liten plastgran bor litet

Lever du på under 30 kvadratmeter och känner att livet med julgran är ganska långt borta? Lugn, det finns något för alla. En liten plastgran är en perfekt detalj att pynta med hemma inför dopparedan. Pluspoäng för att den har inbyggd belysning samt är lätt att förvara under resterande tid av året.

Liten konstgran från Ellos Home. Med sina 90 centimeters höjd gör den sig bra på matbordet eller i fönstret. Läs mer och köp här.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2017-12-12 15:53